Bolni testis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
cwarak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 25, 2012 6:32 pm

Bolni testis

Post od cwarak »

Ljudi imam problema sa levim testisom koji boli sa zadnje strane na dodir. Imao sam ultrazvucni pregled pre nekih 7 dana i sve sto su mi nasli jeste spermatokela. Na nalazu pise da nema nikakvih lezija, a sto je najgore ja i dalje mislim da je u pitanju rak. Najgore mi je to sto sam dobio i ginekomastiju. Zbog toga i povezujem odma ovo sa rakom ( jer inace na sve reagujem panicno -,-). Lekar mi je prepisao palitreks i bol nije prestao. Sta da radim? Svaki odgovor je dobrodosao.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Bolni testis

Post od vasa »

Mozda ipak treba jos strpljenja-ili jos antibiotika mada sam ja protivnik antibiotika(kad ih daju za svasta) al ako je stvarno dijagnostikovano nesto gde su neophodni onda treba uzimati-meni je doktor zbog upale testisa posle operacije bruha pola godine davao antibiotike-po jedan dovicin dnevno i bilo je bolje, do duse ostala je hidrocela koja mi puno ne smeta pa odbijam da operisem--za sada.
Do duse ultrazvukom mi je pregledala jedna doktorka u privatnoj klinici i imao sam poverenja kad je rekla da nije nista strasno- i to je jako bitno za ozdravljenje,treba se lisiti straha od nekih opasnih bolesti svakako to moze poverenje u doktora.
Srecno
Odgovori