MOLIM VAS POMOC

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
abouthiv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 15, 2013 1:04 am

MOLIM VAS POMOC

Post od abouthiv »

Ovo je vrhunac..poludecu stvarno koliko sam se prepao ! 3 ipo meseca od rizicnog odnosa, pojavljivale su mi se crvene mrlje, a sada sam odjednom primetio veliku tamnu fleku sa desne strane tela penisa ! Da li je to hiv ? Sta da radim UMIREM OD BRIGE molim vas pomozite molim vas ..imam 17 godina
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: MOLIM VAS POMOC

Post od aa_aca »

Зашто толико паничиш по форуму?! Већ су ти одговорили.

Додаћу ти да сида не може тако брзо да се манифестује. Потребно је много више времена. Значи те промене нису од сиде. Уосталом, од сиде су умрли само они који су се од ње лечили званичним фармацеутским начинима лечења.

Иди код лекара да погледа шта си то покупио.

И размисли мало о свом "опредељењу".
abouthiv
Novi član
Novi član

Post od abouthiv »

Bio sam kod koznog i dala mi je neku mast. Ali imao sam samo 2 seksualna kontakta, zadnji je bio pre 3 ipo meseca. A kako to mislis "umrli su oni koji su se lecili zvanicnim nacinima lecenja ?"
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мало је теже наћи одговарајућа истраживања али је могуће. Ради се о томе да је такозвани вирус сиде измишљен. Анализе које дају позитивну анализу на сиду су исте као оне од грипе и сличних вируса. Онај ко одлучи да се лечи од сиде у ствари почиње да прима отровне лекове и на крају завршава како завршава.

Ја нисам стручњак по овоме питању па ти само преносим оно што сам и сам прочитао и што сам имао прилике да чујем од стручних људи. Теби остаје даља анализа јер је свако одговоран за свој живот. Узгред, постоје много горе ствари од сиде.
abouthiv
Novi član
Novi član

Post od abouthiv »

hvala puno na odgovorima malo mi je lakse , a ja razlikujem sidu od hiv-a i testiracu se na hiv, pa ako bude pozitivan tesim se onim sto sam cuo : sa hivom se zivi..mozda si ti mislio na hiv a ne na sidu ??

veruj mi da ovo nije moje ''opredeljenje'' veruj mi ,da mogu da biram itekako bih izabrao da budem strejt da imam zenu decu..:/ nisam ja izabrao ..ali vi to ne shvatate..ali da se ne udaljavam od teme..hvala ponovo..za neki dan se testiram drzi mi pesnice..:/
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Хив је "модеран" назив за сиду, по енглески што би рекли.

Везано за "опредељење" волео бих да поразговарамо али не можемо на форуму јер ће нас избацити. Ако желиш да ме контактираш, можеш преко емаил адресе са мог сајта.

Поздрав
abouthiv
Novi član
Novi član

Post od abouthiv »

Danas sam radio brzi test na sidu, negativan je..:] to je 100 posto jel da ?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Уколико ишта у животу може да буде 100%, одговор је: да.
abouthiv
Novi član
Novi član

Post od abouthiv »

hvala :D
Odgovori