Imam problem sa kozom celog zivota pomozite!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kolach
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2012 12:32 pm

Imam problem sa kozom celog zivota pomozite!

Post od kolach »

Od malena mi je koza preterano suva i imam ogromne probleme u vezi koze nocu dok spavam izderem kozu koliko se cesem ceo zivot se cesem koza mi je razderana pomagala mi je krema belogent probala sam barem 30 krema do sad ni jedna sem belogenta mi nije pomogla a i ta krema mi je samo privremeno resenje posto moze da se koristi odredjen vremenski period koza mi se tad brze leci al svrab ne nestaje...kad se oznojim jako svrbi i bar jednom mesecno dodje dan kad mi koza bukne i sve me svrbi nenormalno najvise na vratu,ramenima pomagajte ljudi ko boga vas molim preporucite nekog dermatologa neku kremu caj bilo sta pila sam i cajeve neke ni to nije pomoglo roditelji su mi doktori i svuda su me vodili al niko nema resenje za ovaj problem ceo zivot me svrbi koza i stvarno ludim od ovog problema...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Imam problem sa kozom celog zivota pomozite!

Post od aa_aca »

Да ли је проблем и даље актуелан?
Odgovori