potrebni su mi odgovori hitno

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
stamenko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 2:52 am

potrebni su mi odgovori hitno

Post od stamenko »

E ovako da pocnem...spavao sam sa jednom curom bez zastite pre nekih godinu i 6 meseci, odnosi nisu trajali dugo jer ja nisam bio iskusan mozda nekih 1/2 a mozda i 3 minuta... Ta cura je imala odnose sa svima redom i sa nekim narkomanima. Za jednog sam cuo da je zarazen hepatitisom C ali ne znam da li je istina... Testirao sam se nakon 5/6 meseci a mozda i 7 i rezultati su bili negativni...imao sam nakon nekih mesec dana povracanje i mucninu ali to je trajalo nekih 2/3 dana...imao sam i temperaturu ali to nako mozda 2/3 meseca od odnosa ali i to je trajalo mozda 2 dana... Sad koliko je proslo godinu i 6 meseci imam opasnih problema sa stomakom, tj. sa zeludcom... U poslednjih 10/15 dana imam stalne mucnine bez povracanja, i moj zeludac ne podnosi nikakvu hranu jer mi je od bilo cega muka... Radio sam u jednoj firmi 3 meseca, i za ta 3 meseca sam svaki dan spavao po 3/4 nekad i 5 sati a radio po 10 sati svakodnevno, radio sam do nove godine... Mene interesuje da li trebam da imam strah od hepatitisa C ili je to od umora ili pada imuniteta... Imam ne punih 19 godina... Ocekujem pomoc od vas jer vise ne znam sta da radim... Ocekujem odgovor u najkracem vremenskom roku... Hvala u napred!
Odgovori