Urastanje noktiju
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Urastanje noktiju
Imam jedan problem..Pre tri nedelje mi je poceo urastati nokat..doktorka mi je prepisala sinacilin kapsule i previjan mi je prst sa rivanolom,medjutim nista nije pomoglo..posle toga me je poslala kod dermatologa i dala mi da primim 3 injekcije penicilina od 1600000,da bi me na kraju dermatolog uputio ka hirurgu radi parcijalne ekcezije oba nokta na palcevima..Moje pitanje je posto imam bebu od 3 meseca koju dojim,da li cu morati p-restati da dojim bebu ako mi se bude davala lokalna anestezija,ili postoji neki nacin drugi,da ne bih morala prestati dojiti..???? Unapred hvala..
Re: Urastanje noktiju
Ova tema vec postoji ovde na forumu,opet da ponovim,dok se ne odstrani deo nokta koji pravi proces nema pomoci i drugo (opet) hirurg je poslednje resenje za urastao nokat ali prvo procitajte sta je pisano ima i poucnih slika pa krenite redom!
Pedikir sam i radim uglavnom na problemima, urastanja noktiju i drugim problemima vezanih za pedikir.Radim deci (najmladji 9meseci,ispravka najmladji 67 dana) i odraslima BEZ SKALPELA!
tinche036,
па који болид ти је преписао толике антибиотике због урастања нокта?!?!?!?!?! Дојиш дете и због такве ствари инекције - једино ако нокте ниси сређивала месецима па је настала гадна инфекција или гангрена?!?!
И каква анестезија?! Ако наставиш тако остаћеш без прстију. Ја сам знао за момка који је због анестезије приликом операције глупог нокта умро јер тупсони нису имали у виду да би могао да буде алергичан на анестетик - а био је.
Послушај шта ти је написао ganco.
па који болид ти је преписао толике антибиотике због урастања нокта?!?!?!?!?! Дојиш дете и због такве ствари инекције - једино ако нокте ниси сређивала месецима па је настала гадна инфекција или гангрена?!?!
И каква анестезија?! Ако наставиш тако остаћеш без прстију. Ја сам знао за момка који је због анестезије приликом операције глупог нокта умро јер тупсони нису имали у виду да би могао да буде алергичан на анестетик - а био је.
Послушај шта ти је написао ganco.
Ima li tvom lupetanju kraja?!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Душан Радовић је рекао:
"Кад је неко глуп, не можете му то ни доказати."
"Кад је неко глуп, не можете му то ни доказати."