tacka na glansu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
svijet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 3:33 am

tacka na glansu

Post od svijet »

pre par meseci mi se pojavila tamna tacka na glavicu a sad mi se cini da ce jos jedna da izadje .ne boli ,nista ne osecam drugacije osim te boje .ali se ipak plasim :cry:
a i ne mogu da imam seksualni odnos sa takvim glavicem mislim ima devojke da se isprepadaju najstrasnije :(
poslao bih vam i sliku ali ne umem preko ovoga ja kliknem na img i on mi samo precrta to dolje
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: tacka na glansu

Post od Dr011 »

mora se videti kako to izgleda...
slika se inace postavi na neki od sajtova za upload slika pa se ovde u poruci stavi taj link koji dobijes...ali najbolje je kad se to uzivo vidi, tako da ti savetujem da odes na pregled...
svijet
Novi član
Novi član

Post od svijet »

ok ali bih cuo i vase misljenje.
evo slike kao sto vidite ima na vrh i na graj glavica tacka
http://postimage.org/image/kjjzavfij/
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

nekad na glavicu moze da se javi hiperpigmentovano (jace obojeno) polje, i da to ne bude nikakav problem...ali treba potvrditi da je samo to, pa ti savetujem da svakako odes dermatovenerologu na pregled, jer najsigurnije je kad se nesto uzivo pogleda...samo ces tako moci da skines brigu...
svijet
Novi član
Novi član

Post od svijet »

ok.
a postoji li nacin da se ukloni to?
hvala :)
svijet
Novi član
Novi član

Post od svijet »

rekli su mi da moze da se ukloni laserski ali me interesuje smijem li umjesto toga da koristim kreme za uklanjanje hiperpigmentacije s obzirom da je na glavicu
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

gde su rekli, da li si bio na pregledu ? ne bih te kreme preporucio za tu regiju...ako nisi bio na pregledu kod koznog lekara to ti savetujem da obavezno ucinis, jer najpre treba znati o cemu se tacno radi...
svijet
Novi član
Novi član

Post od svijet »

pa radio sam bris penisa i rezulati su negativni i utvrdilno se da ono jeste hiperpigmentacija.mozda se pojavila i od sirenja koze ko zna..nego ne znam kako ju je najbolje ukloniti?
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

A zasto ti je toliko bitno to da uklonis? Hoce neko to zagledati? Nije ti na licu :D :D :D
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
svijet
Novi član
Novi član

Post od svijet »

normalno da oce :D
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ako su na pregledu iskljucili da se radi o nekom problemu onda ne razmisljaj o uklanjanju, zaista nema potrebe za tim, uopste nije ni upadljivo... :wink:
svijet
Novi član
Novi član

Post od svijet »

a jesu pogledao je nalaz i rezultat je bio negativan a cim je vidio kako to izgleda uzivo znao je da je u pitanju mladez i rekao da to nije nista ozbiljno to sam i ja znao..a kad sam ga pitao za uklanjanje rekao je da nema potrebe zbog toga da me rezu pa ja nisam ni mislio da me rezi nego neko lasersko uklanjanje ali nema svrhe se raspravljati sa njima,tako da sam otisao.ali ako biste mogli da mi preporucite neku kremu mozda melem neki prirodni bio bih vam zahvalan :)
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

Ama dete, okani se toga i ostavi ga na miru. :D
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Odgovori