Dobar dan,
Imam 18 godina i, nažalost, nikada do sada nisam ejakulirao. Pretpostavljam da je razlog za to impotentcija. Pokušao sam da provjerim to masturbacijom, i nikada mi se nije desilo da ejakuliram. Dešavalo se da izađe bezbojna, ljepljiva tečnost - presjemena tečnost -, ali nikada sperma. Mislim da sam bio dovoljno seksualno uzbuđen da ejakuliram, ali izgleda da moj polni organ ne proizvodi spermu. Zanima me da li bih mogao probati sa korišćenjem neke biljke ili lijeka za impotenciju prije nego odlučim ići urologu, što ostavljam kao zadnju opciju.
Unaprijed hvala...
Impotencija?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Impotencija?
Pozdrav.
Nikakve biljke nemoj pokušavati nego pravac kod urologa. Ništa strašno nije otići na taj prvi pregled,uradiće ti sigurno standardne analize, verovatno i ultrazvuk i slično. Dakle otiđi jer što pre odeš to ćeš pre znati šta se dešava i pre ćeš rešiti problem.
Siguran si da nemaš neku psihičku blokadu, napetost, stres, strah? Imaš li uopšte želju za seksom, libido?
Nikakve biljke nemoj pokušavati nego pravac kod urologa. Ništa strašno nije otići na taj prvi pregled,uradiće ti sigurno standardne analize, verovatno i ultrazvuk i slično. Dakle otiđi jer što pre odeš to ćeš pre znati šta se dešava i pre ćeš rešiti problem.
Siguran si da nemaš neku psihičku blokadu, napetost, stres, strah? Imaš li uopšte želju za seksom, libido?
Re: Impotencija?
Koliko znam, nemam. Prvom prilikom ću otići urologu. Hvala na savjetu.