Pomozite mi molim vas !

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Jovan Krstic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2013 5:01 am

Pomozite mi molim vas !

Post od Jovan Krstic »

Imam problema sa penisom , (kada ga drkam) ne smem da se uhvatim za glavic jer me hvata bol a kada povucem kozicu ispadne mi ceo glavic i nemogu dalje ne znam zasto... :-?
I desavalo mi se kada sam bio kod drugarice skocila mi je u krilo a meni se sama sperma krenula ...
Pomoc molim vas..
ozbilnjo shvatam ovaj problem ako bih ste mi pomogli hvala unaped..
p.s nema jos petlju da idem kod doktora.. xD
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Pomozite mi molim vas !

Post od MarkoKg9 »

Pozdrav.

Koliko imaš godina?

Ništa nije čudno što ispadne ceo glavić, to je normalno. Takodje normalno je da glavić bude osetljiv, to će se vremenom unormaliti kako ga budeš izlagao spoljašnjoj sredini.
Jovan Krstic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2013 5:01 am

Post od Jovan Krstic »

16 .

Mislio sam kad mi ispadne ceo glavic nece dalje da ide , samo se on vidi i ako krenem dalje krene da me boli.

Hvala za odgovor.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Pa dalje i ne treba--to je sasvim dovoljno--nemoj na silu vuci kozicu dalje---a sto vise bude glavic slobodan to ce biti manje osetljiv na dodire.
Mislim da je kod tebe sve ok. Caki i to kod DRUGARICE---mmmmm
Suvenir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 24, 2012 3:22 pm

Post od Suvenir »

Pozdrav, imam 14 godina i još nemam spermatozoida, zato što sam kasnije krenuo u pubertet. Tek pre mesec dana su počele dlake ispod ruku da mi rastu. Pre dva dana me je poceo da boli ceo penis, i nisam znao šta je. Ovako kad ga ne diram malo me boli, ali kad ga diram boli me, ali malo više od onog kad ga ne diram. Tek pre 2 sata sam video crveno-braon fleku uz duž penisa. Ali ta fleka je bila ne sa ove strane na koju mi gledamo penis nego one iza. Da li sam se možda udario, ili je to uzrok mastrubacije, ne znam. Molim vas recite mi šta je to, i nisam baš spreman da odem kod lekara :/
Suvenir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 24, 2012 3:22 pm

Post od Suvenir »

Ipak mi više liči na ljubičastu boju kao da je modro.
Odgovori