Bol u gornjem delu kolena...

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
limkoplej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 11, 2006 5:03 pm

Bol u gornjem delu kolena...

Post od limkoplej »

Pozdrav svim clanovima.
Naime, vec nekih mesec dana imam jedan problem sa desnim kolenom, tacnije iznad oblasti samog kolena (pretpostavljam da su u pitanju ligamenti izmedju butne kosti i kolena), sto se registruje relativno ostrim bolom, kada se taj deo jako pritisne rukom. Bolove, relativno male, osecam i pri potpunom savijanju kolena, bez opterecenja. Moram takodje i napomenuti da su mi oba kolena nesto "slabija", to jest pri svakom cucnju koji izvedem (pri podizanju pogotovo), se cuju zvukovi koji su najslicniji nekom skripanju (kao da hrskavica prelazi preko necega). Da li bi neko imao kakvo misljenje o ovoj situaciji? Napominjem da imam 25 godina, i da sam se poslednjih meseci bavio, s vremena na vreme, tezim fizickim aktivnostima (selidbe). Unapred hvala na svakoj pomoci.
kozurikmiroslav
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kozurikmiroslav »

Problem koji vi imate najverovatnije je upala burze(masno jastuce) ili tetive butnog misica,to je najblize sto vam mogu reci bez pregleda!
Najboje je da se prosetate do doktora na pregled i od njega ZAHTEVATE fizikalnu terapiju ili da se pak obratite nekoj privatnoj ordinaciji za rehabilitaciju!
Odgovori