BOL U RAMENU
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
BOL U RAMENU
Bol nije stalan vec samo povremeno u odredjenom polozaju,najvise mi smeta kada plivam osecam kao da iskace iz nekog svog lezista.Kod doktora sam se javljao i po njegovoj proceni kaze da je moguce da je ostecena nekakva kapsula koja drzi sve to ,rekli su mi da moze operacija ali ne preporucuju. Bas u krajnjem slucaju ako ne mogu podnositi bol.Ja to mogu kontrolisati ali neki put se omakne pa se desi ponovna povreda koja traje po 7 dana i onda prestane.Da li je stvarno do te kapsule ili cega vec i da li je moguce to sanirati?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Operacija je uvek poslednja opcija!Ono sto treba uraditi je videti da te doktor posalje na fizikalnu terapiju i da ojacas ramenu regju!
Potrazi neku privatnu ordinaciju za rehabilitaciju da te tamo pregleda fizioterapeut i sa njim da se dogovoris za fizikalnu i kineziterapiju!Problem nije preozbiljan ali mu treba pristupiti kao da jeste.
Sve ovo mozes odraditi i drzavno ali nece moci da ti posvete punu paznju zbog obima posla koji imaju tako da mislim da je privatno bolje.
To je sve sto ti bez pregleda mogu reci...
...sve najbolje!
Potrazi neku privatnu ordinaciju za rehabilitaciju da te tamo pregleda fizioterapeut i sa njim da se dogovoris za fizikalnu i kineziterapiju!Problem nije preozbiljan ali mu treba pristupiti kao da jeste.
Sve ovo mozes odraditi i drzavno ali nece moci da ti posvete punu paznju zbog obima posla koji imaju tako da mislim da je privatno bolje.
To je sve sto ti bez pregleda mogu reci...
...sve najbolje!