Ne mogu da definisem problem...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Merendino
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 29, 2012 9:41 pm

Ne mogu da definisem problem...

Post od Merendino »

Pozdrav svima a posebno strucnom delu foruma.Imam problem sa penisom koji mi nije lako opisati u par recenica,trazio sam po forumima sve i svasta ali nisam pronasao nesto ovako specificno.Naime,jedno jutro (pre 4 dana) sam se probudio i imao neki sumnjiv osecaj (ili nedostatak istog) na penisu.Tek pri erekciji sam osetio da na korenu penisa sa donje strane imam neko malo ispupčenje koje je normalne boje,dakle osim sto je ispupceno nicim se drugim ne istice.Erekcije mi nisu poptpune ,vec po mojoj slobodnoj proceni nekih 90%(iskljucujem mogucnost psiholoskog faktora,jednostavno nije) maksimalne cvrstine,ali...primecujem takodje da su mi vene na penisu malo uocljivije nego do pre par dana a pri erekciji su definitivno napumpanije sto mi je potpuno paradoksalno buduci da mi izostaje maksimalna erekcija.Na sve to moram da dodam da kao da mi je nesto u samoj "konstrukciji" penisa drugacije,bas tu kod ispupcenja,pri korenu,kao da se nesto desilo fizicki ali cisto sumnjam jer seksualne odnose nemam vec 6 meseci.Nemam bolove.Javio sam se urologu koji me je "dobro opipao" i rekao mi da sacekam da za 6 dana(to bi bio 3.Januar) dodje njegov kolega koji je,kako je on rekao,"strucniji na tom polju",a da se kod njega pojavim sa "minimalnom labaratorijskom obradom" sta god taj termin znacio,na kraju mi je rekao da je samnom sve u redu sto mi mnogo znaci.Ja se u principu javljam ne zato sto ne verujem svom urologu,nego sto sam usput video gomilu nekakvih dijagnoza po forumima koje me traumiraju pa bi mi bilo koja Vasa recenica znacila.Unapred hvala...
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Ne mogu da definisem problem...

Post od MarkoKg9 »

To što si opisao može biti mnogo toga, tako da je zaista neophodno uraditi najverovatnije nešto više, poput ultrazvuka npr.

Otidji kod tog drugog urologa kada ti je zakazao pa ćeš videti šta kaže...

Javi kako je sve prošlo obavezno!
Merendino
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 29, 2012 9:41 pm

Post od Merendino »

E ovako...trojica urologa kazu da sam dobro i da mi zapravo nije nista,dakle izmislio sam i povecane vene na penisu,i prosiren skrotum,i osetno slabiju erekciju.Na sve to je poslednji od njih trojice dodao "promene se desavaju i to je nesto na sta ces morati da se naviknes" :evil: .Zdravstvena knjizica uveliko plovi Dunavom,idem kod privatnika cim dodjem do novca.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Merendino napisao:.... kazu da sam dobro i da mi zapravo nije nista,dakle izmislio sam i povecane vene na penisu,i prosiren skrotum,i osetno slabiju erekciju.Na sve to je poslednji od njih trojice dodao "promene se desavaju i to je nesto na sta ces ......
То тако може када лекари ни за шта не одговарају. Докажи ти да су ти то рекли, па их тужи када ти се нешто деси - чик ако можеш. :x

Препоручујем ти следеће две анализе: ирисдијагностику и AMP dijagnostiku. Можеш чак и ЕПТА систем дијагностике и лечења.
Odgovori