Ranice na usnama

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Henk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 04, 2013 9:06 pm

Ranice na usnama

Post od Henk »

Poslednjih par meseci mi redovno pucaju usne, i deluje kao da imam neke gljivice, na donjoj usni mi se povremeno stvore ranice, a na gornjoj imam bele sitne tackice, koje se primecuju tek kad bas pogledam u ogledalu izbliza, a jezik mi malo ispuca (ne znam da li to ima nekakve veze, ali cisto da napomenem). Zanima me da li znate mozda sta je u pitanju i kako to da izlecim. Hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Ranice na usnama

Post od aa_aca »

Ако сумњаш да су у питању гљивице, можеш да испираш уста и переш усне раствором соде бикарбоне: кашичица на два деци воде. После немој да испираш чистом водом. Можеш после испирања усне да мажеш Прополис кремом коју производи Пчеларска кућа Ковачевић. Може да се нађе по продавницама здраве хране. Мени је та крема одлична за свакојаке примене.

Да немаш можда мањак витамина Ц? Пијеш ли га и да ли једеш воће и поврће? Ако ћеш да пијеш додатни витамин Ц никако немој да купујеш оне јефтине витамине. Скокни до мог сајта па погледај које ја користим: http://*/, Савети, Здравље, Имунитет-2.
Odgovori