Neprijatno golicanje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
brane78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 2:57 pm

Neprijatno golicanje

Post od brane78 »

Postovani!

Javljam se sa nadom da ce te dati savjet u vezi sa problemom koj i me muci vec dvije godine.Postalo je vise neizdrzivo i psihicki pritisak je veliki.Trudicu se da budem sto kraci i jasniji.
Prije mozda i vise od dvije godine osjetio sam u predjeu vrha penisa (glansa) promjene u vidu neprijatnog osjecaja,nesto kao golicanje. Ne osjecam ama bas nikakav bol ili nesto slicno.To neprijatno golicanje javlja se kada dolazi do trenja bilo rukom ili na neki drugi nacin.Veoma je nepriajtno do te mjere da gubim erekciju.To golicanje osjecam na samom vrhu penisa, onaj dio koji nije prekriven kozicom. Sto se tice erekcije ona je normalna ali sam nesiguran zbog svega ovoga gore navedenog.Imam i jutanju erekciju koja je s vremena na vrijeme veoma jaka.Kao sto se moze i zakljuciti da sam izgubio samopouzdanje i ne moram vise oko toga da vam pricam.Radio sam i nalaze mokrace i sperme ali nije bilo nicega sto bi moglo biti uzrok svega ovoga. Ne znam sta bih vam jos rekao i ostajem sa nadom da ce te mi dati neki savjet.

HVALA!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Prijatelju, jutarnja erekcija je DOBRA STVAR, negde sam citao da je ona i odlika polnog zdravlja. Imam je i ja i skoro svaki zdrav, mlad muskarac. Ja volim sto je imam. Kada je ne budem imao, zabrinucu se.

Sto se tice tog neprijatnog osecaja, sta da ti kazem sem da ja to imam ceo zivot. :) Bas sam o tome diskutovao sa Filipom (decko koji je otkrovenje ovog foruma) i on kao student medicine mi je rekao da to nije nikakav problem i da to ocigledno zavisi od coveka do coveka. Jednom recju to je NORMALNA pojava, je***a, vecina nema problem sa time ali mi imamo i sta sad' ? Zdravi smo a to je najvaznije. Da ti napomenem da mi je to isto rekao i urolog. Rekao mi je doslovno: "Tako te je tata napravio" . Jos ja imam takav osecaj na celom glavicu. Ne znam sto ti to toliko smeta. Meni skoro da ne smeta. Mozda malo. Saziveo sam se sa time, navikao. Posebno sto osetljivost opadne kada je penis u erekciji i kada je u "akciji" . Meni cak smeta i u dodiru sa zenskim jezikom. Ali sve to ide u rok sluzbe. Bitno je da si zdrav, zar ne? Uostalom, kada si vec isao na toliko pregleda, zasto nisi pitao? Siguran sam da bi ti dali isti odgovor kao i ja!

Pozdrav i BEZ BRIGE !!!
brane78
Novi član
Novi član

Post od brane78 »

Za razliku od tebe meni smeta kada je u akciji a tek kada me zenska dodirne jezikom to je jos gore.Smeta mi toliko da gubim erekciju.Jedan doca mi je rekao da sve to moze da bude sto se kaze iz glave,znaci psihicki!Sam vrh penisa je prosto nabijen nervnim zavrsetcima...Najgore od svega toga je sto sam izgubio zamopouzdanje...ma znas kako to ide..U svakom slucaju hvala na podrsci...
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Ma covece, ja ti kazem da si se istripovao. Zdrav si, o cemu brines toliko? Nije moguce da ti je osetljivost veca nego meni! A kada stavis kondom preko, kakav ti je onda osecaj? Meni tada ne smeta ni malo. Bez kondoma mi ne smeta prilikom penetracije ali svaki dodir sa bilo kojim delom tela mi smeta.

Samo opusteno. :) Znaci, taj doktor ti nista vise nije rekao? Jer, i mene zanima sta je to, meni kada je taj urolog rekao ono sto sam naveo hteo sam da ga sutnem...
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Ako ti to smeta baš do te mere probaj sa kremama koje sadrže lokalni anestetik. Namaži ih 1-2 sata pre odnosa (ali samo radi odnosa, a nemoj da mažeš da bi preko dana smanjio nelagodnost), ali se obavezno operi pre seksa (da ne anesteziraš partnerku) ili koristi kondome sa lokalnim anesteticima.
Probaj da ne obraćaš toliko pažnju na to, adaptiraćeš se vremenom. Bitno je da si obavio sve preglede i da si zdrav.
Ka1 napisao: Jer, i mene zanima sta je to, meni kada je taj urolog rekao ono sto sam naveo hteo sam da ga sutnem...
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :evil:
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Filip napisao: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :evil:
:D Izgleda da me nisi shvatio. Ja onako sav uplasen, tresem se od straha, osedeo i iscekujem sta ce on sve da mi kaze, koju bolest imam i kada cu umreti a on ce: "Tako te tata napravio" .

Kako bi se ti osecao? Mislio sam da pravi sprdnju sa mnom.
brane78
Novi član
Novi član

Post od brane78 »

Evo da se glasnem opet sa malim zakasnjenjem!

Neko je pomenu lokalni anestetik...Koji mi preporucujete?
Izgleda da je ovo sve na psihickoj bazi.Nekih puta kada sam opusten oralni seks moze i da prodje a da ne osjetim bas neke smetnje ali kada sam nervozan i ne mogu da se opustim onda je stvarno uzasno...Misli li neko da treba da odem kod nekog doce za glavu?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Lokalni anestetik je gel Lydocain ili Xylocain.
Sto se tice doce za glavu mislim da treba da posetis nekog ako zelis da imas normalan seksualni zivot i ako su ti tegobe nepodnosljive.Svaka vrsta lecenja je dobrodosla i ne treba se stideti bolesti.Postoji veliki broj muskaraca koji imaju "psihicku impotenciju" a koji nisu hteli da se obrate nekom za pomoc.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

"Galenika" Lidokain-hlorid 2% povrsinski anestetik - gel 30gr jel to to? I kako kazes bezbedno je da se maze na glans
Help please!
Odgovori