Pege po licu i rukama
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Pege po licu i rukama
Cao ljudi .. imam 16 godina a pege su mi na licu od moje 5-6 godine i svake godine ih je sve vise i vise.. A kad dodje leto da ne pricam gotovo celo lice mi je od pega .. Cak i ruke,kapci,podlaktice,sake .. samo čelo i brada nisu .. al opet ruzno je ... KAKO TO DA RESIM POCELO JE JAKO DA ME NERVIRA EVO I SLIKE ... ne vidi se najbolje al vidi se malo .. MOLIM VAS POMOZITE MI ! UNAPRED HVALA
Re: Pege po licu i rukama
EVO I SLIKE LJUDI MOLIM VAS POMAGAJTE CIME SE TO MOZE SREDITI.. ovde se ne vidi bas najbolje uzivo se vide bolje.. al vidi se koliko toliko .. MOLIM VAS ODGOVORITE

Vidite sliku i zamislite da se vidi 2x vise .. e tako se vidi! znaci bas ono jako! preko slika se vidi bas najbolje
Unapred hvala

Vidite sliku i zamislite da se vidi 2x vise .. e tako se vidi! znaci bas ono jako! preko slika se vidi bas najbolje
Unapred hvala
Оно црвено нису пеге него бубуљичице. Где ти видиш пеге?
Kazem,moras malo bolje da pogledas da bi ih video .. vidis po licu,kod nosa.. Uzivo se vide bas jako al ovde ne bas.. al dobro vidi se koliko toliko.. Pogledaj malo bolje samo 

Погледао сам боље и видео пегице. Супер су. Иду ти уз лице и не дирај их. Таква ти је кожа. Уживај.
Немој да ти падне на памет да пијеш којекакве хемикалије. Имао сам прилике да видим девојку која је, по савету лекара, пила разне лекове да би се решила бубуљица. После пар година упропастила је јетру и бубреге и питање је да ли ће морати на дијализу.
Пегице су ти супер!!!
Немој да ти падне на памет да пијеш којекакве хемикалије. Имао сам прилике да видим девојку која је, по савету лекара, пила разне лекове да би се решила бубуљица. После пар година упропастила је јетру и бубреге и питање је да ли ће морати на дијализу.
Пегице су ти супер!!!
Druzee,razumii me .. hocu da ih uklonim jer sramota me lupam kad treba da se upoznam sa nekom devojkom i ono pege su tu .. znaci odvratno.. A na letoooo da ne pricam .. Tu dodju jos i suncane pege i bude celo lice od pega .. ovo sad je nista kako je na leto.. hocu da ih ukloniiim.. jer znam da su ruzne i nikom se ne svidjaju za devojke da ne pricam..
Нисам девојка, па моје мишљење везано за свиђање није меродавно.
Веома си млад и никако ти не бих препоручио било какве хемијске третмане. Још увек растеш и уношењем вештачких супстанци можеш гадно да пореметиш организам.
Даље, нема зашто да те буде срамота јер то си ти. Ниси пио јогурт па остао мусав. Тако си се родио.
То што лупаш када треба да се упознаш са неком девојком је зато што размишљаш о пегама да јој се не свиђају.
Прво, не размишљај да јој се не свиђају него баш да јој се свиђају.
Друго, уопште не размишљај о својим пегицама.
Једна моја другарица је као мала много патила што је имала широке обрве. Родитељи јој нису дали да ишта ради са њима. Када је порасла, много се поносила њима јер је личила на Мадону. Јбг.
Дакле, естетика је углавном ствар укуса. У твом случају тако си рођен. Шта ћеш ако се некој девојци не буде свидео нос или твоје очи? Хоћеш и то да мењаш. Ево видиш, шта девојке раде од себе када уграђују силиконе или раде пирсинг. То је глупост. Боље да надограде мозак.
Веома си млад и никако ти не бих препоручио било какве хемијске третмане. Још увек растеш и уношењем вештачких супстанци можеш гадно да пореметиш организам.
Даље, нема зашто да те буде срамота јер то си ти. Ниси пио јогурт па остао мусав. Тако си се родио.
То што лупаш када треба да се упознаш са неком девојком је зато што размишљаш о пегама да јој се не свиђају.
Прво, не размишљај да јој се не свиђају него баш да јој се свиђају.
Друго, уопште не размишљај о својим пегицама.
Једна моја другарица је као мала много патила што је имала широке обрве. Родитељи јој нису дали да ишта ради са њима. Када је порасла, много се поносила њима јер је личила на Мадону. Јбг.
Дакле, естетика је углавном ствар укуса. У твом случају тако си рођен. Шта ћеш ако се некој девојци не буде свидео нос или твоје очи? Хоћеш и то да мењаш. Ево видиш, шта девојке раде од себе када уграђују силиконе или раде пирсинг. То је глупост. Боље да надограде мозак.