Hrapav glavic

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Milunka321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 07, 2012 10:27 pm

Hrapav glavic

Post od Milunka321 »

Imam problem sa glavicem
Pocelo je pre 3/4 meseca imao sam odnos sa devojkom i nakon tog odnosa na kozi glavica i kozi izmedju glavica i penisa pocelo je da se pojavljuje crvenilo i kao da otpada sloj koze ali bele boje... to je trajalo nedelju dana ja sam isao na pregled posle tih nedelju dana i uzeli su mi bris i kao nista ... pa se to smirilo... to je kazem bilo pre 3/4 meseca medjutim od tada meni je koza na samom glavicu hrapava i kad je iritirano bude crvena... izgleda kao izrezane sitne linijce kao bore najpribliznije objasnjeno ali hrapavo ... to me muci vec 3 meseca... Mene nista ne boli ne svrbi ili bilo sta slicno ovo je samo na kozi

Mozete da mi kazete sta je to i kako da lecim? neka krema mozda?
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Hrapav glavic

Post od MarkoKg9 »

Pozdrav.

Brzinski odgovor laika - pokušaj da ispiraš čajem kamilice (znam da povoljno deluje na kožu i na glavić) i poseti još nekog urologa da čuješ mišljenje. Da li i dalje imaš isti osećaj prilikom seksa/masturbacije tj osetljivost glavića i kože?

Nisam doktor, ali nadajmo se da će još neko ostaviti neki komentar koji ti može više pomoći

Sve najbolje, pozdrav!
Milunka321
Novi član
Novi član

Post od Milunka321 »

Hvala na odgovoru... da imam i dalje taj problem izgleda hrapavo i prilikom seksa/masturbacije se bas vidi da nije uredu... znaci crvenilo da naglasim do predela dokle koza ide preko glavica negde na polovini kod mene crvenilo je izrazenije nego na slobodnom delu glavica i naravno osecaj hrapavosti. Ne boli mene nista mozda samo osecaj iritacije pokusao sam razne kreme medjutim ne bih da experimentisem voleo bih da cujem jos necije misljenje
Milunka321
Novi član
Novi član

Post od Milunka321 »

Probao sam sa kanesten kremom i ne deluje... Sta da radim?
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Post od heldenbariton »

Idi opet da ti urade bris i mazi ga pantenol kremom meni je pomagalo prilikom iritacija od sexa.
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

Ne moze canesten da deluje za par dana, idi kod lekara.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
PotrebnaPomoc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 12:25 pm

Post od PotrebnaPomoc »

Isti problem, da li se neko izlecio od ovoga, i ako jeste, kako mu je to poslo za rukom?

Hvala
Odgovori