Pozdrav
Povremeno dolazim na forum kao gost ali me je problem naterao da se i prijavim. Treba mi savet

Naime, u aprilu ( 1.aprila

) sam imao infarkt miokarda, gde mi je urađen stent ali za vreme ležanja mi je stavljen urološki kateter, sve je bilo uredu dok taj kateter nije ispao pa mi je stavljen drugi i za vreme umetanja katetera sam imao jake bolove u penisu a posle toga je bilo krvi u mokraći, po vađenju katetera, prilikom mokrenja sam imao jake bolove a krv je prestala da se pojavljuje u mokraci veoma brzo za dan dva, pretpostavljao sam da je doslo do neke povrede i da ce to proći. Sada posle više od šest meseci, bol i dalje postoji, daleko slabiji, mokraca je normalna, nemam nikakvih bolova kad nemokrim, normalno zadržavam mokraću, bešika mi se potpuno prazni, nemam noćnih mokrenja, znaci sve je normalno do početka mokrenja, kada se javlja bol u penisu, od vrha do korena sa donje strane, pretpostavljam u mokraćnom kanalu i pored toga kad pokušam da se napregnem da mokraća brže iscuri praktično se ništa nedešava, mlaz se samo minimalno pojača, daleko manje nego pre kateterizacije, pored ovoga, erekcija je uredu ali prilikom ejakulacije imam osećaj kao da sperma nailazi na prepreku i neizlazi u cela količina u mlazu nego prvi deo a posle se isedi. Može li mi neko reći do kakvog je problema ili povrede došlo, jer se očigledno neradi niokakvom zapaljenju ili slično gde bi morao koristiti antibiotike. Inače imam 50 godina i do tada nisam imao nikakvih problema sa urinarnim traktom. Hvala unapred