hitno-zitarice

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
vdj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 5:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

hitno-zitarice

Post od vdj »

Danas cu prvi put da probam da mom bebcu dam kasu od pirinca. Pijemo Bebelac1. Medjutim evo sta me zbunjuje: u uputstvu pise da se pravi od mleka (misli se na obicno koje mu jos nikako nisam davala niti cu skorije)
ili vode ili Bebelaca2. Mene zanima da li umesto Bebelaca2 smem da umesam smesu u Bebelac1 (na kutiji pise za bebe od 4 meseca), a Bebelac2 je za bebe od 6 meseci?Nadam se da sam bar imalo bila jasna sa mojjim pitanjem
selt
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 29, 2006 11:05 am

Post od selt »

Kad sam pocinjala da dajem zitarice mojoj Lani, posto sam imala slicnu nedoumicu, uzela sam one koje vec sadrze adaptirano mleko (ja sam je iskljucivo dojila i tako mi je preporucio pedijatar), najbolje su one milupine zitarice, i slatko ih je jela.

Pozdrav!
Ardagast
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 01, 2006 4:14 pm
Kontakt:

Post od Ardagast »

Napravi detetu sa mlekom koje vec koristis( taj Bebelac koji vec imate). Najbolje je tako. Moje dete sisa tako da sam mu kupovala one pahuljice koje su sa adapt. mlekom pa se spremaju sa vodom ali vi taj problem nemate pa ih lepo smuckajte sa mlekom koje koristite.
Ljubac za bebirona
Matija, mamina i tatina sreckica
11.11.2005.
Dacha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:03 pm

Post od Dacha »

dajes sa mlekom koje bebac inace pije. u tvom slucaju bebelac.
ja sam mojima davala one koje se prave sa vodom jer su sikili :)
Odgovori