Problem sa ejakulacijom.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 29, 2012 12:52 pm
Problem sa ejakulacijom.
Ovako,imam 15 godina i imam sledeci problem:
-Ovaj problem postoji od kad znam za sebe bukvalno,mozda je nesto bezazleno,ali nebih rekao.
Imam problema pri masturbaciji,tj. mogu da masturbiram ali potrebno je da ''grcim'' misice na nogama tj. moram da stanem u odredjen polozaj.Hocu da kazem da ne mogu da masturbiram opusteno.Kozica na glaicu mi jos nije pukla,ako ima nekakve veze sa njom.Nadam se da mi mozete pomoci nekako...
Znaci problem traje vec sigurno 7/10 godina...Pocinjem vec da se brinem zato sto uskoro trebam da imam prvi seksualni odnos i ,da budem iskren,pocinjem da se plasim da necu ispuniti ocekivanja partnera.
Ne znam kako bolje da vam objasnim ukoliko ovo nije dovoljno.
-Ovaj problem postoji od kad znam za sebe bukvalno,mozda je nesto bezazleno,ali nebih rekao.
Imam problema pri masturbaciji,tj. mogu da masturbiram ali potrebno je da ''grcim'' misice na nogama tj. moram da stanem u odredjen polozaj.Hocu da kazem da ne mogu da masturbiram opusteno.Kozica na glaicu mi jos nije pukla,ako ima nekakve veze sa njom.Nadam se da mi mozete pomoci nekako...
Znaci problem traje vec sigurno 7/10 godina...Pocinjem vec da se brinem zato sto uskoro trebam da imam prvi seksualni odnos i ,da budem iskren,pocinjem da se plasim da necu ispuniti ocekivanja partnera.
Ne znam kako bolje da vam objasnim ukoliko ovo nije dovoljno.
Re: Problem sa ejakulacijom.
Не разумем како то мислиш да ти кожица није пукла. Појасни ми мало.
-
- Novi član
Mislim nije se dovoljno skratila ili sta vec tako da ne mogu da zavrnem kozicu skroz do kraja kada je penis na svom maximumu 

-
- Novi član
Izvinjavam se,sada sam se malo bolje informisao na ovo forumu.
Ono sto sam hteo da kazem je da mi je frenulum(zilica) kratak i da ne mogu da mastrurbiram opusteno,vec moram da grcim nozne misice(Valjda se to zove kontrakcija misica) kako bi uopste mogao da ejakuliram.
Ono sto sam hteo da kazem je da mi je frenulum(zilica) kratak i da ne mogu da mastrurbiram opusteno,vec moram da grcim nozne misice(Valjda se to zove kontrakcija misica) kako bi uopste mogao da ejakuliram.
-
- Novi član
Trazio sam mogucnost modifikovanja posta,ali nisam je nasao tako da nazalost moram da postam jos jednom.
Ono sto sam zaboravio da napomenem je da dok je penis u erekciji priljubljen je uz stomak tj. nije opusten i ne visi vec stoji uspravno
. Znam da nisam lepo objasnio ali ipak imam samo 15 godina i ne znam puno o svemu ovome.Znam samo da ce jako da mi smeta tokom prvog seksualnog odnosa koji sledi uskoro(mesec dana).
Ono sto sam zaboravio da napomenem je da dok je penis u erekciji priljubljen je uz stomak tj. nije opusten i ne visi vec stoji uspravno

Мало ми је глупо да ти сада пишем да обратиш пажњу с ким ћеш да ступиш у однос и због којих разлога. Једино да ти кажем да је важно да имате поверења једно у друго и да те не буде блам од неког "неуспеха" или чега већ. Важно је да можете отворено да разговарате. Жива смо бића, а не роботи, и у животу се свашта догађа. Не треба себи правити проблеме због неког блама или поноса.
То што стоји "превише" усправно - шта фали?! Баш добро.
Да ли си пробао да користиш неку крему приликом мастурбације? Пробај рецимо Пантенол крему (не маст) па види да ли и даље имаш исте проблеме приликом мастурбације.
То што стоји "превише" усправно - шта фали?! Баш добро.

Да ли си пробао да користиш неку крему приликом мастурбације? Пробај рецимо Пантенол крему (не маст) па види да ли и даље имаш исте проблеме приликом мастурбације.
-
- Novi član
Hocu da kazem da ne mogu da ejakuliram ukoliko ne grcim misice,a sigurno se necu osecati lepo tokom odnosa zbog toga.Ovaj problem imam od kad znam za sebe i stvarno pokusavam da nadjem nacin da ga resim..Molim vas pomozite 

Ваљда ће се неко јавити ко зна конкретан одговор на то. Сумњам да ће ти то правити проблем. Једно је мастурбација, а друго сексуални однос са девојком. Само треба да се опустиш и не мислиш на то. Надам се да си размишљао о заштити од трудноће и полних болести - чисто да те подсетим - то је ипак важније.
-
- Novi član
Hvala ti stvarno.Bio sam u sklopu skole na silna predavanja o polnim bolestima i adolescentnoj trudnoci tako da ne nameravam da sebi pravim problem sto se toga tice.U devojku imam poverenja,a i ona u mene i zajedno smo malo vise od pola godine.Pricamo vec mesec dana na ovu temu tako da nebi trebalo da bude nikakvih problema.Jedino sto mene brine je ovo oko ejakulacije jer stvarno nisam pametan sto se toga tice,pokusacu sa tom kremom da vidim da li ce pomoci nesto.Hvala jos jednom.
Крему сам спомињао у контексту тога што не можеш кожицу да заврнеш до краја када ти је пенис на максимуму. Можда би ти било лакше са кремом. Мада, можда ти помогне и око ејакулације. Важно је да иначе можеш кожицу до краја да заврнеш због одржавања хигијене.
Ту крему не треба да користиш код сексуалног односа. Ако мислиш да би ти била потребна, онда набави у апотеци наменску крему за сексуални однос. Додуше, крема не иде заједно са кондомом.
Ту крему не треба да користиш код сексуалног односа. Ако мислиш да би ти била потребна, онда набави у апотеци наменску крему за сексуални однос. Додуше, крема не иде заједно са кондомом.
Meni se čini da govoriš o tome da prilikom ejakulacije imaš grčenje mišića? Ako je to u pitanju to je sasvim normalno, prilikom ejakulacije dolazi do grčenja mišića stomaka i nogu, to nije ništa čudno i to se svima nama dešava. Možda te doduše nisam dobro razumeo.
Što se kožice tiče probaj sa kremom, ali čak i sa kremom se problem teško može rešiti za mesec dana. Najbolje je da se javiš urologu na pregled pa da ti se prepiše neka terapija eventualno, mada si jako mlad i ima vremena da se sve to formira i dodje na svoje mesto...
Što se kožice tiče probaj sa kremom, ali čak i sa kremom se problem teško može rešiti za mesec dana. Najbolje je da se javiš urologu na pregled pa da ti se prepiše neka terapija eventualno, mada si jako mlad i ima vremena da se sve to formira i dodje na svoje mesto...
-
- Novi član
Marko,nisi me lepo razumeo.
Da bih mogao da ejakuliram moram da grcim misice na nogama kako bih,kako da objanism,pogurao orgazam...Jer kao da mi opusteno ''nadrazivanje'' nije dovoljno da bih ejakulirao...
Da bih mogao da ejakuliram moram da grcim misice na nogama kako bih,kako da objanism,pogurao orgazam...Jer kao da mi opusteno ''nadrazivanje'' nije dovoljno da bih ejakulirao...