Imam problem sa fimozom, POMOĆ!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Imam problem sa fimozom, POMOĆ!
Ljudi, znam da mnogi smaraju sa ovim, ja imam fimozu, ja sa lakoćom mogu navući kožicu kada mi je opušten, ali kada mi je u erekciji, ne mogu, mogu samo do pola, i sada radim vežbe, još nema rezultata počeo sam pre 2 dana i sada čekam 1 mesec da vidim rezultate, ali se predomišljam iz dana u dan da idem na tu operaciju, i sad imam pitanje, jel ti daju lokalnu anesteziju, i jel osetiš nešto, i da li je brz oporavak, molim vas odgovorite mi. 

Re: Imam problem sa fimozom, POMOĆ!
Мени се операције не свиђају. Пробај вежбе да потпомогнеш Галеникином кремом Пантенол.
Re: Imam problem sa fimozom, POMOĆ!
Radi vežbe, mogu da pomognu ako je neki lakši oblik, kao i kreme...
Ako ne vidiš promene idi do urologa da pogleda, ne znamo šta pravi problem te ne možemo znati koji vid intervencije bi eventualno bio potreban.
U svakom slučaju, dobijaš lokalnu anesteziju, znači ne osetiš ništa osim uboda igle prilikom davanja anestezije
Ako ne vidiš promene idi do urologa da pogleda, ne znamo šta pravi problem te ne možemo znati koji vid intervencije bi eventualno bio potreban.
U svakom slučaju, dobijaš lokalnu anesteziju, znači ne osetiš ništa osim uboda igle prilikom davanja anestezije