Pitanje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
executor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 31, 2012 2:28 pm

Pitanje

Post od executor »

Imam neka pitanja , nadam se ne i probleme i želio bih mišljenje drugih:
Uskoro punim 16 godina.Još nisam imao seksualno iskustvo ali i to će se uskoro desiti.
1.Pravoslavac sam i naravno nisam obrezan, penis mi je u ''uspravnom'' stanju oko 15 cm,kada je spusten kozica u potpunosti prekriva penis a kada je uzdignut kozica takodje prekriva penis ali je mogu spustiti ispod glavica(pri kraju malo teze ide) i jos malo ali dalje ne ide.Interesuje me da li cu tako moci imati normalan seksualni odnos?
2.Levi testis mi je malo spusteniji od desnog ali cuo sam da je to normalno i cest slucaj.
3.Imam dlake oko penisa naravno(brijem ih),rastu na dnu penisa i po testisima i to je sve u redu ali jedna stvar koja me brine je to sto imam i nekoliko dlaka(pomanjih) koje rastu na kozi koja prekriva glavu penisa.Da li je to u redu?

Unapred hvala na odgovorima :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Pitanje

Post od aa_aca »

Пошто се изјашњаваш као православац, како гледаш на секс пре брака? То двоје баш и не иде заједно.

Што се питања тиче, ево мојих коментара:
1. Ситуација је сасвим у реду;
2. И то је сасвим нормално;
3. За ове длачице не знам шта бих ти рекао, осим да и њих обријеш.
executor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 31, 2012 2:28 pm

Post od executor »

Ok.Hvala na odgovoru.
Takođe srećna nova godina i Božić ako ga slavite.
:)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Хвала лепо, такође.
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Post od MarkoKg9 »

Sve je sasvim normalno po tvom pisanju. Ako ti koža ne smeta prilikom masturbiranja onda nećeš najverovatnije imati ni problem prilikom seksa.

Imaj u vidu da to što si pravoslavac nije relevantna informacija u ovom slučaju i ovoj temi.
Odgovori