Od koliko godina kozica penisa treba da lagano prelazi preko glavice??
Ja imam 13 godina i kada je penis u erekciji kozica moze da se povuce samo do polovine glavice.. A ovako u opustenom stanju mogu bez problema da povucem.
Kozica Penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Kozica Penisa
Trebalo je odavno. To što opisuješ je klasičan slučaj fimoze.
O tome je dosta napisano na forumu, pa listaj
O tome je dosta napisano na forumu, pa listaj

Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
taj problem se lako resava, i najbolje je u sto ranijim godinama to resiti, pa ti savetujm da odes na pregled kako bi se to sredilo, nije nista strasno, da ne brines...nemoj samo da odugovlacis s tim, sto se pre resis toga bolje po tebe... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 05, 2012 4:05 pm
Mogu li sam to resiti??
Glupo mi je da kazem roditeljima da imam Fimozu :/
I sta se desi ako nista ne preduzmem u vezi togA?
Glupo mi je da kazem roditeljima da imam Fimozu :/
I sta se desi ako nista ne preduzmem u vezi togA?
u tvojim godinama, ako je suzenje manjeg stepena, moze se nekad problem resiti i vezbom, pa pokusaj najpre sam da olabavis kozicu, vezbaj prilikom masturbacije...ako to ne ide, onda kazi tvojima pa da te odvedu na pregled, pa ces tada moci da dobijes vise saveta kad se vidi kakva je situacija...
ne treba nikad da ti bude glupo, mnogi zato sto im je glupo trpe nesto bespotrebno...nema tu niceg sramotnog, to je problem kao i svaki drugi, a ko ce bolje moci da ti pomogne nego tvoji...
ne treba nikad da ti bude glupo, mnogi zato sto im je glupo trpe nesto bespotrebno...nema tu niceg sramotnog, to je problem kao i svaki drugi, a ko ce bolje moci da ti pomogne nego tvoji...

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 05, 2012 4:05 pm
Probacu vezbama..Listao sam forum i nasao svasta..Nasao sam nesto kao uvek posle kupanja da zategnem kozicu i da je tako drzim 20 sek..Probacu
Pogledaj i ovde, možda pomogne:GhostRyder napisao:Probacu vezbama..Listao sam forum i nasao svasta..Nasao sam nesto kao uvek posle kupanja da zategnem kozicu i da je tako drzim 20 sek..Probacu
http://www.samo-opusteno.info/forum/alt ... nim-putem/