Modra boja na glavicu !!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
FicaAsdf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 1:18 am

Modra boja na glavicu !!!

Post od FicaAsdf »

Bio sam kod urologa zbog problema sa frenulumom. Medjutim on je konstatovao da je sa njim sve u redu, medjutim rekao je da je problem ta modra boja na glavicu.Prepisao mi je Didermal mast i reko da mazem 3 nedelje, zatim da napravim prekid od 2 nedelje, a onda ponovo da mazem 3 nedelje. Ali nije mi rekao zbog cega se pojavila ta modra boja. Zeleo bih da mi neko od vas to kaze, ukoliko zna odgovor naravno. :) PS Imam 16 godina.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Modra boja na glavicu !!!

Post od Dr011 »

zavisi, na slepo se ne moze dati komentar...modra boja moze biti zbog tesne kozice, zbog neke upale, ali kod nekih maldih momaka moze cak i kad je sve u redu da ima takvu boju...mora se to pogledati da bi se znalo sa cim moze biti povezano...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Modra boja na glavicu !!!

Post od aa_aca »

FicaAsdf napisao:... Didermal mast i reko da mazem 3 nedelje, zatim da napravim prekid od 2 nedelje, a onda ponovo da mazem 3 nedelje....
A kortikosteroidi se koriste pet do deset dana. Ako do tada ne pomognu teško da će kasnije. Da li si čitao uputstvo kreme?!

Možda previše forsiraš svoj "alat" pa imaš probleme, a možda si previše grub. Odmori bar malo.
Odgovori