polip debelog creva
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
polip debelog creva
Posle porodjaja sam dobila hemoroide,bili su mi bas bolni,unutrasnji.Pa sam isla na retoskopiju,tamo su mi nasli polip.Doktor mi je rakao da dodjem za dva meseca na kolnoskopiju pa da otklonimo taj polip i detaljno jos pretrazimo.Ja nisam otisla jer imam malu bebu i dojim,pa nisam mogla.Ali ja imam povremeno neke grceve i to nekad bolne,imam stalno gasove i to mi se nagomilaju u crevima,ne smem da jedem nista sto nadima jer mi to onda rasturi stomak.Poludecu!Sta da radim,sta je to u pitanju? 

Re: pomozite mi
molina napisao:Posle porodjaja sam dobila hemoroide,bili su mi bas bolni,unutrasnji.Pa sam isla na retoskopiju,tamo su mi nasli polip.Doktor mi je rakao da dodjem za dva meseca na kolnoskopiju pa da otklonimo taj polip i detaljno jos pretrazimo.Ja nisam otisla jer imam malu bebu i dojim,pa nisam mogla.Ali ja imam povremeno neke grceve i to nekad bolne,imam stalno gasove i to mi se nagomilaju u crevima,ne smem da jedem nista sto nadima jer mi to onda rasturi stomak.Poludecu!Sta da radim,sta je to u pitanju?