Resenje za Prostatu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
TSF
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 19, 2006 5:27 pm

Resenje za Prostatu

Post od TSF »

Pre nekih dva meseca naishao sam na skenirani clanak iz novina "Zona" (novine se bave alternativnom medicinom) coveku koji pravi lek za(pravilno da se izrazim - protiv)upale prostate.Za tu temu sam se zanimao,jer je moj otac imao problema sa prostatom vec duze vreme.Posto nije zeleo da radi operaciju koja mu je preporucina,trazio sam neki nacin kako da mu pomognem,jer samo od sebe nije moglo da se resi.Onda sam pozvao ovog coveka i popricao sa njim,narucio lek.Lek se sastojao iz tegle od 1kg sa nekom smesom,i sirupom u flasici,plus cajevi.Otac ga je konzumirao blizu mesec dana,i onda je nekih 10 dana nakon konzumiranja leka odlucio da snimi prostatu na ultrazvuku.Prostata se vidno smanjila.Takodje je imao manje potreba za nocnim mokrenjem,i prestali su mu bolovi u tom predelu.

Ne zelim da ovo zvuci kao reklama,zelim da pomognem ljudima koji imaju slicne probleme.Ako mislite da je ovaj post nepodoban i reklama,slobodno ga izbrisite.Ja nemam nista od ovoga,vec samo zelim da izadjem u susret ljudima sa ovim problem.Na vama je da li cete da verujete ili ne.

Pozdrav svima
TSF
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 19, 2006 5:27 pm

Post od TSF »

Zaboravio sam da postavim link ka skenu.Izvinjavam se...
Evo linka: http://aycu12.webshots.com/image/26771/ ... 299_rs.jpg
Korisnikov avatar
MarelliV
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 16, 2012 10:51 pm

Re: Resenje za Prostatu

Post od MarelliV »

Da li bi mogao da okacis novi link ka navedenom skenu jer ovaj stari nije u funkciji..? :o
DrMoke
Odgovori