PROBLEM SA BAKRERIJAMA POMOC!!!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Gvozden
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 19, 2010 10:47 am

PROBLEM SA BAKRERIJAMA POMOC!!!!!

Post od Gvozden »

Imam veliki problem treba mi hitno pomoc jer neznam vise sta da radim!!!!
Pre godinu dan pojavio se mali mehur na levom zarezu glanusa kao i crvena fleka odmah ispod zareza. Uradio sam bris glanusa,bris uretre,urinokultura, spermokultura i nadjena je Enterococccus Faecalis na glansu. Odredjena mi je terapija i pio sam Amoksicilin i klavulanska kiselina i ispirao sa Tantumrosae, pored ovih pojava imao sam bol u testisima i peckanje(zarenje) koje se javljalo pre mokrenja a koje je nestajalo tokom i po zavrserku mokrenja. Dok je trajala terapija bolovi,peckanje je nestalo ali se je vratilo po zavrsetku terapije i ako su u rezultati bili uredu pa sam uradio testiranje na Chlamydia,Mycoplasma,Ureaplasma i na kraju Sifilis sve je bilo uredu.
Posle je pronadjena bakterija Staphylococcus Sp. na glansu,praceno jakim teskim mirisom i ponovo peckanje(zarenje) koje se javljalo pre mokrenja a koje je nestajalo tokom i po zavrserku mokrenja odredjena je terapija pio sam Cefriakson ova bakterija nije nestala posle terapija ali su svi siptomi i problemi nestali.
Posle nekog vremena i silnog testiranja pronadjena je bakterija Staphylococcus aureus ponovo je odredjena terapija pio sam Amoksicilin i klavulanska kiselina i napopko je bakterija je nestala.
Da bi se posle nekoliko meseci javili ponovo simptomi u vezi peckanja (zarenja) koje je praceno veom cestim mokrenjem na svakih 10-15min i ako su testovi uredni,dok je mehur i crvena fleka prisutno svo vreme.
Sobzirom da ovo i suvise dugo traje interesuje me kolko je sve ovo opasno i ono najvaznije kako da resim jer pocinje i psihicki da mi pravi probleme.
Unapred zahvalan
Mogu da te mrze samo oni koji te nevole!!!
Odgovori