Ostecena koza kod genitalija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
StevanM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 2:09 pm

Post od StevanM »

Pozdrav svima, sledeca situacija je jako ozbiljna i treba mi pomoc.
Imam hemoroide(suljeve) skoro godinu dana bez prestanka, bio sam kod gastroenterologa na kontroli i dobra je stvar sto nisu unutrasnji nego samo spoljasni ( on ih je nazvao naborima). Dao mi je AH Kremu da mazem i rekao je da ce proci, kremu mazem tri meseca i nije bilo nikakvih poboljsanja. Al dobro hemoroidi su mi bili najveci problem do pre nedelju-dve. Trenutni, najveci i najbolniji problem mi je regija izmedju testisa i analnog otvora (5-6 cm), u toj regiji mi se pojavila suva koza, koja je pocela da se ljusti, ali ne peruta, tj. nije klasicno ljustenje, ta "mrtva koza" u tom delu je jako tvrda i curi mi svetlo zuta tecnost, za koju mislim da je gnoj. Koza u tom delu nema nikakvu elasticnost i svaki pokret je izuzetno bolan, takodje imam i veliki svrab. Danas sam bio u apoteci i apotekarka mi je dala kremu "Flogocid". Sve to mi jako utice na psihu takodje, jako sam nervozan od svega toga.
Molim vas pomagajte!
Hvala unapred.
StevanM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 2:09 pm

Post od StevanM »

Da napomenem da ne mislite da je to u pitalje, higijena mi je u tom predelu besprekorna. Pranje 2-3 puta dnevno minimum
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Re: Ostecena koza kod genitalija

Post od Filip »

Treba da odete do hirurga koji se bavi hirurgijom debelog creva, da on pogleda te hemoroide, da li su još samo za masti ili mogu na vreme da se reše nekom manje invazivnom tehnikom (ligatura hemoroida, sklerozacija itd.) a i da pritom pogleda tu kožu, možda je neki apsces koji je pukao ili anorektalna fistula, a možda samo i neki gadni furunkul, ali sad već nagađam. U svakom slučaju reč je o akutnoj infekciji i trebalo bi to neko da pogleda što pre, izabrani lekar --> hirurg.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori