molim za pomoc/ostecenje pereneusa

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
una_donna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 1:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

molim za pomoc/ostecenje pereneusa

Post od una_donna »

Pre tri meseca operisala sam kuk kojom prilikom mi je ostecen pereneus a posledica je ta da mi stopalo te noge uopste ne funkcionise, pada na dole. Isla sam u Selters gde sam imala terapiju elektro stimulaicje i cini mi se da ima malog napretka u pomeranju stopala. Radi toga odlucila sam i sama da kupim taj aparat, ne mogu da saznam gde se moze kupiti pa molim nekoga ko to zna da mi javi. Jedino sto sam saznala je to, da se proizvodi u Zemunu.
To je aparat za medicinsku elektro stimulaciju.
Unapred hvala, pozdrav svima
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Nikola11 »

Aparat za elektrostimulaciju ne mozete sami da koristite ma sta da vam neko kaze.Ako imate neki Dom zdravlja u blizini,idite na terapiju i nastavite oportavak jer ne mogu vas samo stimulacije oporaviti.Peroneus je verovatno "zakacen" operacijom ali ako se oporavlja,bice dobro i ne predajte se.Postoji firma u Zemunu ali postoje i vise vrsta stimulacija pa ako niste terapeut,ne isplati se kupovati(osim ako necete da ga poklonite nekoj ustanovi).Pozdrav i brz oporavak
Odgovori