Neobavestenost (kao Kostunica

Kako je doslo do zaraze, koji fluid je uzrokovao ... , nisam imao nikavu posekotinu na polnom organu slicno , pri ljubljenju nisam osetio ukus krvi, nikakav herpes na ustima , ulcer slicno.
Drugo pitanje: Ako takva informacija moze da se dobije, koji lek bih trebao da koristim , kako ide nacin doziranja i duzina trajanja. Nakon koliko vremena bih trebao da se testiram ponovo.( Pitao bih ova pitanja direktno doktora ali mi se grad u kome radim ne poklapa sa gradom u kome mi je zdravstveno osiguranje- pa to dosta komplikuje stvari). Da li taj antibiotik moze da se kupi bez recepta u apoteci li ne ?
Trece pitanje : Da li postoje dokazani slucajevi da se na ovaj nacin preneo HIV i Hepatitis C. Osim slucaja iz '97 kada je open mouth kissing trajao (sa prekidima) preko mesec dana sa desnima koje su krvarile...mislim da 10 min ljubljenja ne bi trebao da poistovetim sa tim. Naravno pitanje je da li sam u realnoj opasnosti da sam dobio i nesto od ova dva (posto ne znam devojku pretpostavimo da ima sve bolesti).
Bio bih zahvalan ako bi mi na pitanje broj 2 odgovorilo ipak strucno medicinsko lice, na ostala pitanja svi odgovori i slicna iskustva su dobrodosla.
Hvala svima