sitne bubuljice u predelu očiju i čela.

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
hono_lulu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 16, 2012 1:22 pm

sitne bubuljice u predelu očiju i čela.

Post od hono_lulu »

Zanima me da li mi neko može nešto više reći o eliminaciji sitnih bubuljica koje se nalaze na čelu i predelu oko očiju. Ceo život imam čisto lice, tokom puberteta sam imala po jednu, dve bubuljice pred ciklus ili tokom istog, nikad više. Sad imam 22 godine i pre jedno mesec dana su mi se pojavile preko noći te sitne bubuljice i u to u velikoj meri. Čitala sam da se bubuljice na određenim segmentima lica vezuju za neki drugi problem, kao što je za ovo rečeno da je problem sa bubrezima ili digestivnim traktom, pa me ujedno zanima mišljenje da li su te priče tačne. Unapred hvala.
stronghair
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 12:56 am

Re: sitne bubuljice u predelu očiju i čela.

Post od stronghair »

utapkajte alkohol na predelu cela i isperite lice sa hladnom vodom. Nista ne dirajte dok ne prodje
hono_lulu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 16, 2012 1:22 pm

Post od hono_lulu »

Hvala na brzom odgovoru...
bukipavle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 11:07 pm

Post od bukipavle »

tacno je da postoji problem i unutar tebe,postoje proizvodi na bazi pustinjske biljke,koji resavaju taj problem,ako zelis dacu ti kontakt te doktorke koja je meni pomogla,proizvodi se narucuju,nema ih po apotekama.pozdrav
Odgovori