Imam 22 godine. Od rodjenja penis mi je zakrivljen na dole, stim sto je to tada bilo normalno, malo zakrivljenje manje-vise koje svaki muskarac ima na odredjenu stranu. Kako su godine prolazile to zakrivljenje je postepeno raslo, ali posto je proces bio postepen ja to nisam primetio dok jednog dana nisam porgledao u ogledalo i zaprepastio se zakrivljenjem. Sada to zakrivljenje bukvalno obrazuje ugao od skoro 90 stepeni, u stojecem polozaju koren krece normalno pod uglom od 0 stepeni i onda se polako krvivi na dole tako da glava pokazuje na pod. Takodje, kako se ovo krivljenje povecavalo tako su moje erekcije slabile, od cvrstih erekcija koje sam nekad imao za malim zakrvivljenjem, dosao sam do jako mekanih i savitljivih koje imam danas (i to je jedini razlog zbog kog sam u stanju da imam seks, jer to zakrvivljenje mogu da ispravim rukom, da imam normalnu, jaku erekciju ne bi bilo sanse pa ne bih ni mogao da imam odnose). Takodje, izgubio sam jutarnje erekcije a nocne su mi jako, jako slabe.
Moje pitanje je moze li ovo krivljenje zaista da izazove slabljenje erekcija i da li postoji nacin da se ono ispravi i da li kod nas to rade?
VELIKI PROBLEM
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: VELIKI PROBLEM
da, radi se hirursko ispravljanje penisa, ako je to potrebno...verovatno bi u tvom slucaju u obzir dosla ta intervencija, ali javi se najpre urologu da se obavi pregled i vidi sta treba raditi...