Neprijatan osecaj pri dodiru glave penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
nenad933
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2012 8:14 am

Neprijatan osecaj pri dodiru glave penisa

Post od nenad933 »

Postovani,kao mali sam imao problem jer nisam mogo da prevucem kozicu preko glavica dok je u erekciji(ako se tako kaze),mada sam vremeno prevlacio i prevlacio i sada mi nije to problem,mogu da prevucem kozicu ali mi je problem to sto mi je glavic osetljiv na dodir i imam neugodan osecaj kada kozica nije preko njega...kada tokom sexa imam kondom sve je u redu ali kada nemam kondom zbog tog neugodnog osecaja ne mogu lepo da sexam .. . Unapred hvala
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Neprijatan osecaj pri dodiru glave penisa

Post od Dr011 »

bitno je da kozicu mozes potpuno lako skroz da svuces sa glavica...ako je to moguce, sto se tice neprijatne osetljivosti najverovatnije je zbog nenaviknutosti na dodir...to sam vezbaj, prilikom pranja, masturbacije i sl. trudi se da sto vise dodirujes glavic, nemoj preko kozice samo...u pocetku ce ti biti neprijatno, postepeno pojacavaj, budi uporan i strpljiv i vremenom ces sigurno osetiti napredak...
nenad933
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2012 8:14 am

Re: Neprijatan osecaj pri dodiru glave penisa

Post od nenad933 »

Mogu bez problema da prevucem kozicu..hvala na odgovoru :)
Odgovori