izludjujuci svrab koze

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
medarevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2012 10:12 am

izludjujuci svrab koze

Post od medarevic »

... :-? Postovani u tome i jeste problem ..kod doktora sam bila....ali...bezuspesno ,zato sam se i javila na ovaj forum da vidim zna li neko nesto iz narodne medicine mozda je neko nesto i koristio ....a sto se tice dok,mogu na prste da izbrojim koliko nisam bila -non stop -sam kod njih ali... :( i sta reci ..izvinjavam se sto vas opterecujem sa svojim problemom ,ja sam se samo ponadala da neko nesto zna ... :cry:
123o
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2012 12:26 am

Re: izludjujuci svrab koze

Post od 123o »

pa šta vam je doktor dijagnosticirao---nešto kao ekcem ili suva koža ili šta već----morao vam je nešto reći
moja deca imaju izrazito suvu kožu i ekcem,zato pitam...
MIRJANA
miveti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 11:43 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od miveti »

Trebalo bi da posetis doktora jer kad koza svrbi to je znak da imas najverovatnije problem sa pankreasom,to ti govorim iz iskustva,obicno biva i povisen secer.Sve ide iznutra nikakve kreme tu ne pomazu.Zelim ti da brzo resis taj problem
medarevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2012 10:12 am

Post od medarevic »

Hvala na javljanju ...Rekao je da nije nista strasno da ce to da prodje ..da moram na suncanje tj.more i dao mi nekakav tonik tj.nesto kak se vec zove clomocidin ili tak nekako i visazevu kremu ali nis ne pomaze svega se pridrzajem ali opet isto ...iskreno receno elergicna jesam na kucnu prasinu al kako da to sprecim ..non stop mi je krpa u rukama radi toga ali ...????? neznam kod kog vise doktora otici...bila sam kod njih bar 6 ali sve isto ...u beljini ,banja luka ,tuzla ,drvaru...itd.al pomoci i napredka nema ...da mi je suva koza nije sto se tice ledja i grudnog kosa ali lice jeste suva kaza to je bas interesantno ... :cry:
Odgovori