Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
... Postovani u tome i jeste problem ..kod doktora sam bila....ali...bezuspesno ,zato sam se i javila na ovaj forum da vidim zna li neko nesto iz narodne medicine mozda je neko nesto i koristio ....a sto se tice dok,mogu na prste da izbrojim koliko nisam bila -non stop -sam kod njih ali... i sta reci ..izvinjavam se sto vas opterecujem sa svojim problemom ,ja sam se samo ponadala da neko nesto zna ...
pa šta vam je doktor dijagnosticirao---nešto kao ekcem ili suva koža ili šta već----morao vam je nešto reći
moja deca imaju izrazito suvu kožu i ekcem,zato pitam...
Trebalo bi da posetis doktora jer kad koza svrbi to je znak da imas najverovatnije problem sa pankreasom,to ti govorim iz iskustva,obicno biva i povisen secer.Sve ide iznutra nikakve kreme tu ne pomazu.Zelim ti da brzo resis taj problem
Hvala na javljanju ...Rekao je da nije nista strasno da ce to da prodje ..da moram na suncanje tj.more i dao mi nekakav tonik tj.nesto kak se vec zove clomocidin ili tak nekako i visazevu kremu ali nis ne pomaze svega se pridrzajem ali opet isto ...iskreno receno elergicna jesam na kucnu prasinu al kako da to sprecim ..non stop mi je krpa u rukama radi toga ali ...????? neznam kod kog vise doktora otici...bila sam kod njih bar 6 ali sve isto ...u beljini ,banja luka ,tuzla ,drvaru...itd.al pomoci i napredka nema ...da mi je suva koza nije sto se tice ledja i grudnog kosa ali lice jeste suva kaza to je bas interesantno ...