Bol u testisu..POMOC

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
crypton
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2012 2:28 pm

Bol u testisu..POMOC

Post od crypton »

Pozdrav,
imam 15 godina ,sinoc sam osetio neki tup bol(nije neki bol samo mi je neugudno kao da me je neko udario pa onaj bol poslije udarca) u predelu levog testisa i zaspavo sam i jutros nisam nista osetio i kad sam se vratio iz skole sjedio sam mozda nekih pola sat i opet osjetio bol.Zanima me sta to moze biti , ako je neko ima slucnu situacije neka napise.Na dodir ne vidim nekakvu znatnu razliku u odnosu na ranije i nema nikakvih povecanja.I jos nesto prehladjen sam pa da li to moze biti neki uzrok?

Unapred hvala.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bol u testisu..POMOC

Post od Dr011 »

nekad bol u testisu moze biti i refleksne prirode, tj. da zraci iz nekog drugog podrucja, ali moze poticati i iz samog testisa (upala ili neke druge promene na testisima)...pazljivo opipaj testise, uporedi ih medjusobno, proveri ima li nekih promena u odnosu na ranije, za bilo sta da je sumnjivo obavezno se javi na pregled da se to proveri, jer ovako bez pregleda ne moze se nista znati...
Odgovori