Imam 20 godina,nekih desetak dana osjecam bol u donjem dijelu stomaka a uvece kad opipam testise malo su mi osjetljivi.Pri dodiru me zabole i kad duze sjedim.Bol u donjem dijelu stomaka nije jak ali mi smeta.Kazu mi da je to upala beske,ne boli me kad mokrim,i ne mokrim cesto kao sto sam citao na nekim sajtovima.Cesto se samozadovoljavam,1-2 puta dnevno,vec 3 godine,ima li to kakve veze sa sa tim bolovima?Ako je upala besike da li mogu da treniram,posto dok sam na treninzima ne osjecam nikakav bol,najvise osjetim bol kad duze sjedim i uvece.Da li mi moze neko pomoci i reci mi otprilike sta bi to moglo biti?
Hvala
Upala besike
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Upala besike
moguce je da postoji neka urogenitalna infekcija...moze se raditi recimo i o upali prostate, hronicnom prostatitisu...
bilo bi dobro da uradis pregled mokrace i pregled testisa da se vidi ima li neke upale na njima...
napravi pauzu sa masturbiranjem nekoliko dana da vidis kakav ce efekat imati...a inace kad mastrubiras trudi se da stimulacija ne traje predugo, jer se i tad moze javiti bol...
u svakom slucaju bilo bi dobro da odes na jedan uroloski pregled...
bilo bi dobro da uradis pregled mokrace i pregled testisa da se vidi ima li neke upale na njima...
napravi pauzu sa masturbiranjem nekoliko dana da vidis kakav ce efekat imati...a inace kad mastrubiras trudi se da stimulacija ne traje predugo, jer se i tad moze javiti bol...
u svakom slucaju bilo bi dobro da odes na jedan uroloski pregled...