ALOE VERA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
natasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:02 pm

ALOE VERA

Post od natasa »

Da li je neko probao Aloe Vera gel Berry Nectar firme FLP.
Kakvi su rezultati?
Strah me je da nije neka prevara u pitanju.
Da li smem da ga dajem detetu od 3 godine (zbog zatvora) i u kojim dozama?
markovic dejan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 20, 2004 5:21 pm

Aloe Vera gel

Post od markovic dejan »

Ja trenutno pijem Aloe Vera zuti gel zbog nekih ginekoloskih problema,ali nas najbolji prijatelj daje svojoj cerkici od cetiri godine zuti gel vec duze vreme,jer je od rodjenja imala neku izraslinu na ocnom kapku.Onda su se vukli dugo po bolnicama,ali nijedan lekar nije znao pravu dijagnozu.Onda su poceli sa Aloe Vera zuti gel,i za kratko vreme ona vise nema tu izraslinu.Jos uvek joj daju prevencije radi.Ali moja iskustva,ali i u mojoj blizoj okolini pokazuju da Aloe Vera Zaista pomaze,cak moze i da potpuno izleci mnoge bolesti.Meni je pomogla a smatram da bi i u tvom slucaju pomogla.Ali posto je malo dete u pitanju ipak se obrati pedijatru za savet.Gaga.Preventive radi daje se tri puta dnevno po tri supene kasike,ali koliko ja znam o tome ne postoje nikakva nezeljena dejstva.Gaga
GAGA
Breskvica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 06, 2004 12:07 pm

:)

Post od Breskvica »

Aloe je sjajna stvar ...ja sam je pila..nema nezeljena dejstva...moja cerkica( od sada 4 god) je svojevremeno imala zatvore razlog je bio previse cokoladnog mleka :)
kakao zatvara stolicu..pokusaj prvo da skontas sta je zatvara:)
mary
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mary »

Moja ćerkica ima 19 meseci i zatvore je dobijala od banana ili od čokolade. Najjednostavnije je da joj pre svakog obroka prvo daš supicu pa onda sve ostalo da bi probava normalno funkcionisala. :D
Odgovori