Problem sa erekcijom
Problem sa erekcijom
imam 19 godina i imam devojku imao sam vise razlicitih do sad,imam problem ne mogu da dozivim erekciju ili kad je dozivim cim pokusam da uguram spadne i tako stalno ,ko da samo sam sebi mogu da ga dignem...ne znam u cemu bi mogao da bude problem?kad masturbiram sve je totalno normalno nikad problema nisam imao ,da li moze da bude ako previse masturbiram pa onda nece,da batalim 10tak dana to pa da probma,moze neko da pomogne,stvarno mi stvara veliku nervozu ovo
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: Problem sa erekcijom
ovo mi deluje da je na nervnoj bazi,sto znaci da je potrebno da se OPUSTITE....i sigurno ce biti sve ok
Sve najbolje!
Sve najbolje!
a to mi svi kazu,kako ja da znam da nisam impotentan il tako nesto :S
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da ste impotentni ne bi mogli nikako da dozivite erekciju, chak ni samozadovoljavanjem!
Tako da je sve iz glave, opustite se, ne opterecujete se i ne stvarajte problem gde ga nema! Mladi ste i imate josh mnogo da uchite o odnosima, o penetraciji, predigri, stimulaciji, samo poalko i opushteno!
Chim se ubace nervoza i panika nem anishta od toga
Tako da je sve iz glave, opustite se, ne opterecujete se i ne stvarajte problem gde ga nema! Mladi ste i imate josh mnogo da uchite o odnosima, o penetraciji, predigri, stimulaciji, samo poalko i opushteno!
Chim se ubace nervoza i panika nem anishta od toga

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ne znam kako da vam zahvalim!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 09, 2010 12:15 am
Поштена препорука:
Плати професионалку, или саватај неку старију тету. Неискусан се неће научити од неискусних, а добићеш и веће разумевање за твој проблем. Не отежавај себи са вршњакињама. Када те науче да користиш алатку и стекнеш самопоуздање онда... чувајте се жене...
Плати професионалку, или саватај неку старију тету. Неискусан се неће научити од неискусних, а добићеш и веће разумевање за твој проблем. Не отежавај себи са вршњакињама. Када те науче да користиш алатку и стекнеш самопоуздање онда... чувајте се жене...
meni se pre par sati takodje desio isti problem. mesecima sam jurio jednu zgodnu cicu,i kad je konacno uhvatih... nece da se digne? ceo svet mi se srusio u sekundi!!! ali se nadam da je ovo prolazno,jer mi se prvi put desava da nemam erekciju??? nije mi jasno sta moze biti uzrok???
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
stres strah nervoza...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
imao ja sličnih problema.. Sve je stvar u samopouzdanju. Problem je kad omaneš jednom, dvaputa, samopuzdanja je sve manje i manje.
Dok se samopouzdanej povrati, predlažem neka "pomoćna sredstva". Ja konkretno koristio Erafil (skoro je počeo kod nas da se prodaje - mislim da ga proizvodi Actavis)
Duplo jeftiniji od Viagre, a radi isto tako dobro
Već posle nekoliko puta, samopouzdanej se povratilo, sada mi i ne treba više
Ipak, za svaki slučaj imam rezervu pri sebi
Dok se samopouzdanej povrati, predlažem neka "pomoćna sredstva". Ja konkretno koristio Erafil (skoro je počeo kod nas da se prodaje - mislim da ga proizvodi Actavis)
Duplo jeftiniji od Viagre, a radi isto tako dobro

Već posle nekoliko puta, samopouzdanej se povratilo, sada mi i ne treba više

Ipak, za svaki slučaj imam rezervu pri sebi
Slažem se sa Tvrtkom.... Treba potražiti ozbiljnu "podršku" barem u početku. Ja sam imao gotovo isti problem, sve je super do momenta samog čina.. onda nastaje katastrofa, samo visuljak i što više razmišljaš o tome situacija je gora, da ne pričamo o preznojavanju... tako da od tih priča "samo se opusti" nema ništa. Ja sam problem rešio lekom, nije bio taj Ernafil koji Tvrtko pominje ali nemam problem da ga probam, pogotovo ako je jeftiniji. Još jedna napomena, nervoza nije nestala u samom početku korišćenja leka ali je akcije bilo do jutra, i tako dalje i tako dalje
... Potreba za lekovima je prestala, ali ne u potpunosti, delom i zbog izvanrednog performansa koji se baš teško postiže bez njih