Bol na samom vrhu glavica penisa
Bol na samom vrhu glavica penisa
Moj problem jeste to sto me ponekad "pece" vrh glavica. molim vas pomagajte imam 15 godina ne znam u cemu je problem. To se desi rijetko! Nije mi se desavalo od ljeta i taman sam zaboravio na to kad ono danas opet,sta je to??? 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Bol na samom vrhu glavica penisa
Verovatno je u pitanju neka alergijska reakcija, na novi prasak za pranje vesa ili omeksivac, ili gljivicna infekcija ako imash odnose ili ne vodish mnogo racuna o toem kako i gde masturbiras ili ukoliko imash nezasticene seksualne odnose.
Nosi pamucan ves, peglaj deo koji ide tik uz penis, redovno spavaj, hrani se balansirano, ne preteruj sa secerima i gaziranim picima i mani se cigareta ako si pusac. Koristi zastitu tokom odmosa, od samog pocetka odnosa, vodi racuna o higijeni ruku i naravno higijeni polnih organa.
Nosi pamucan ves, peglaj deo koji ide tik uz penis, redovno spavaj, hrani se balansirano, ne preteruj sa secerima i gaziranim picima i mani se cigareta ako si pusac. Koristi zastitu tokom odmosa, od samog pocetka odnosa, vodi racuna o higijeni ruku i naravno higijeni polnih organa.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.