HITNOOO!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Zevsihera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 26, 2012 6:09 pm

HITNOOO!!!

Post od Zevsihera »

Treba mi pomoc! Mislim da ja i moj decko imamo sifilis! da li je to moguce? U vezi samo 5 godina, nikada nismo imali nikakve probleme, ni svrab, ni osip, ni peckanja, nijedan od nas.
Pre nekoliko dana njegov mladji brat (10 godina), je dobio neki ospi po telu. Moj decko ga je takodje imao. Mazali su neku kremu i to se polako povlacilo. Medjutim, i dalje ima ranice po telu i jednu ranicu ispod glavica. Ona je kao ostrvce i ima neku belu tecnost, svrbela ga kao i ceo osip. Zato ima malo ranicu. Na mosnicama ima jednu belu tvrdu tackicu. Ja nisam imala osip, ali imala sam sa spoljasne strane vagine istu takvu bubuljivu sta vec kao i on, ja sam je dobila kasnije. Cesala sam je u pocetku, a zatim sam prestala. Meni se povukla i imam mali oziljak, medjutim, kod njega je ona sad crveno crnkasta. Sve vreme smo imali seks, nismo pridavali ovome znacaju. Sad sam se ukljucila na net i videla sve one grozote. Da li neko moze da nem pomogne?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: HITNOOO!!!

Post od Dr011 »

mora se videti kako to izgleda i obaviti pregled, ovako na slepo ne moze se dati pravi savet, javite se na pregled kako bi se utvrdilo da li se radi o nekoj infekciji ili ne...
Odgovori