sportska povreda kolena

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
damjanUB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2012 10:02 pm

sportska povreda kolena

Post od damjanUB »

treniram atletiku, u septembru sam postepeno osetio bol u kolenu, nicim konkretno izazvan, takav da mi je koleno malo oteceno pa me zateze dok savijam a kad naglo ispruzim malo me bole spoljasnji i unutrasnji ligamenti. pauzirao sam nedelju dana i otisao kod doktora i on je rekao da mi nije nista. poceo sam da treniram i opet u oktobru je isto tako malo pocelo i samo prestalo. mislio sam da sam meteoropata. pre 10ak dana opet je pocelo samo ali malo ozbiljnije. imam osecaj da mi neki ligamenti u kolenu preskacu, znaci nekad kad savijem pa ispravim koleno imam jake bolove ispod casice, kao da mi se nesto u kolenu "zaglavilo", pa opet savijam pa ispruzam i "odglavi se", tako i sa strane kolena. bio sam opet kod doktora, pipnuo me dva puta i rekao da mi nije nista... treba mi neka pomoc, neki savet, ako zna neko sta mi je, ima nekog iskustva... Hvala unapred :)
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Re: sportska povreda kolena

Post od terapeut »

Promenite doktora!Dobar ortoped,fizijatar ili fizioterapeut sta nadjete :)
Ukoliko se koleno zaglavljuje moze se sumnjati na leziju meniskusa,a mekotkivne povrede ako je otok i bol u pitanju.
Svakako morate ici na pregled negde-Banjica ili negde privatno.Pozdrav
Odgovori