Dg. Prostatitis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
bratislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Dg. Prostatitis

Post od bratislav »

Imao sam bakterije u spermi,uretri. Lecen sam sa panklavom,ciprocinalom,hemomicinom, i bakterije su nestale.Osecam se se za nijansu bolje.Da spomenem da sam radio i trust prostate i semenih kesica kao i ultra zvuk besike i prostate. Snimci su dobri.
Novi problem- zalim se na ucestalo i otezano praznjenje besike nakon ejakulacije, bolovi u uretri, pecenje, jaki bolovi pri sedenju. Danasnji pregled 28.10.05 prostate kod urologa- prostata je malo veca, neravne povrsine, malo bolna. Dijagnoza-Prostatitis/ Terapija- Alphapres tabl
Interesuje me vase strucno misljenje o svemu tome, i da li su dobre kapsule/ tablete SAW PALMETTO i PROST ERBE?
Unapred zahvalan
Bratislav
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

slicno

Post od vasa »

Na zalost ne mogu da ti dam strucno misljenje-nadam se da ce se vec neko naci a ja u stvari imam slicnih problema al ne u toj meri pa bih voleo da cujem jos necije misljenje.Prostata mi nije uvecana samo imam povremene upale i zadnji put neke streptokoke u brisu uretre-pio sam antibiotike nekolike vrste i ponavljale su se a sad bi trebao ponovo da odem-nakon operacije preponskog ruha.Nadam se da ce biti bolje iako me jos malo muci sto mi je bilo nateceno oko testisa-sad se smanjilo al jos uvek osecam na dodir manji bol ili bolje preosetljivo na dodir prod testisa do mesta bruha al tek je 15 dana od operacije. Veliki pozdrav i zelje za ozdravljenje.
bratislav
Novi član
Novi član

Post od bratislav »

Bices o.k, veruj mi, samo budi strpljiv :) meni je samo ostalo da cekam da mi se prostata sama smiri :lol: ... ocekujem najbolje.poz
vasa
Stalni član
Stalni član

s

Post od vasa »

nadam se da je kod tebe bolje!
kod mene se nisu pokazale bakterije poslednja analiza i manje sam osecao tegobe al nakon nekolika dobra seksa cini mi se da se opet pojavljuju problemi.Pojma nemam sta da radim???
bratislav
Novi član
Novi član

Post od bratislav »

Kakve probleme imas ?
Posle ejakulacije ili tokom odnosa ? Nisam u toku :(
Ja sam, kao za nijansu bolje posto nemam bakterije, pijem doksiciklin +
2-3 meseca baktrim+ mega Zn+ conprosta... ali teskoca pri sedenju uvek ima...sta da se radi, trpim i cutim...
Pozdrav !
vasa
Stalni član
Stalni član

?????

Post od vasa »

kao sto sam ranije pisao pre operacije bruha sam imao ceste upale prostate
neprijatan osecaj i neki bol sam imao u prostati cesto posle odnosa ili kad bi hteo ponoviti a dupli mlaz mokrace skoro uvek i ponekad peckanje.Dao sam mokracu na analizu i bris uretre i pokazale se neke streptokoke koje sam lecio sa nekoliko vrsta antibiotika i pio sam brusnicu-kapsule i tegobe su skoro prestale osim duplog mlaza mokrace.Potom sam operisao preponski bruh-laparaskopski i nastavio sa brusnicom-nadam se da znas sta je.Sve je islo na bolje zarastalo i skoro se izgubio i dupli mlaz i na kontroli nije bilo bakterija.Nazalost posle 2 meseca od operacije sam se malo prehladio i kasljao-ponovo sam osetio bolove i sumnao na ponovni bruh-doktor pregledao i posto nije siguran kaze da dodjem 10.januara (valjda misli do tad ce se pokazati dali jeste ili nije).Kad sam se osecao dobro pre te prehlade-a nakon 2 meseca od operacije imao sam dobar sex jedan dan-drugi dan sam malo osecao bol valjda se to zove semenovod sto vodi do testisa al tek malo i imao sam sex ponovo.Tri dana posle kad sam imao sex-tj malo sam odugovlacio.i bolelo me i prostata pre svrsavanja pa se smirilo kad sam svrsio.Posle toga osecam malo peckanje-neuredno mokrenje i ponovo dupli mlaz-a urolog mi je preporucio da imam sex 2 X nedeljno da se to isčisti i da je ok-a rekao sam joj za bruh -ona mi je i preporucila da sto pre operisem da mozda ima negativan uticaj.Nazalost sad se vrati izgleda bruh i ostalo-boli me taj semenovod i malo i testis pa sam samo izdrkao posle toga-nije me bolelo.
Sad pijem samo caj protiv upale prostate i brusnicu.Dali psiha moze da utice na sve posto sam opet nervozan zbog bruha pa sto ne mogu bas da se sexam kao sto bi trebalo pa slabo kretanje i sedenje uz tv-NEMAM POJMA-Sta ciniti-Nadam se da te nisam ugnjavio sto sam ovo opsirno napisao ali nadam se da ce jos neko procitati pa pomoci da resim problem.
HVALA SVIMA
vasa
Stalni član
Stalni član

Re: Dg. Prostatitis

Post od vasa »

Evo me ponovo--opet sam imao bol posle ejakulacije--prethodnih mesec dana sam imao povremeno ziganje u prostati i neke grceve. Poceo sam da pijem caj protiv upale i nestalo je to ziganje i grcevi al kad sam sinoc svrsio bas me bolelo --10 minuta i smirilo se..sad nista ne boli.
Desilo mi se to i letos na moru 2 puta al u manjoj meri i proslo je.
Malo jesam prehladjen vec mesec dana al nista strasno.
Kakvo iskustvo imate sa Prostamol-uno????
Odgovori