Imao sam bakterije u spermi,uretri. Lecen sam sa panklavom,ciprocinalom,hemomicinom, i bakterije su nestale.Osecam se se za nijansu bolje.Da spomenem da sam radio i trust prostate i semenih kesica kao i ultra zvuk besike i prostate. Snimci su dobri.
Novi problem- zalim se na ucestalo i otezano praznjenje besike nakon ejakulacije, bolovi u uretri, pecenje, jaki bolovi pri sedenju. Danasnji pregled 28.10.05 prostate kod urologa- prostata je malo veca, neravne povrsine, malo bolna. Dijagnoza-Prostatitis/ Terapija- Alphapres tabl
Interesuje me vase strucno misljenje o svemu tome, i da li su dobre kapsule/ tablete SAW PALMETTO i PROST ERBE?
Unapred zahvalan
Bratislav
Dg. Prostatitis
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
slicno
Na zalost ne mogu da ti dam strucno misljenje-nadam se da ce se vec neko naci a ja u stvari imam slicnih problema al ne u toj meri pa bih voleo da cujem jos necije misljenje.Prostata mi nije uvecana samo imam povremene upale i zadnji put neke streptokoke u brisu uretre-pio sam antibiotike nekolike vrste i ponavljale su se a sad bi trebao ponovo da odem-nakon operacije preponskog ruha.Nadam se da ce biti bolje iako me jos malo muci sto mi je bilo nateceno oko testisa-sad se smanjilo al jos uvek osecam na dodir manji bol ili bolje preosetljivo na dodir prod testisa do mesta bruha al tek je 15 dana od operacije. Veliki pozdrav i zelje za ozdravljenje.
?????
kao sto sam ranije pisao pre operacije bruha sam imao ceste upale prostate
neprijatan osecaj i neki bol sam imao u prostati cesto posle odnosa ili kad bi hteo ponoviti a dupli mlaz mokrace skoro uvek i ponekad peckanje.Dao sam mokracu na analizu i bris uretre i pokazale se neke streptokoke koje sam lecio sa nekoliko vrsta antibiotika i pio sam brusnicu-kapsule i tegobe su skoro prestale osim duplog mlaza mokrace.Potom sam operisao preponski bruh-laparaskopski i nastavio sa brusnicom-nadam se da znas sta je.Sve je islo na bolje zarastalo i skoro se izgubio i dupli mlaz i na kontroli nije bilo bakterija.Nazalost posle 2 meseca od operacije sam se malo prehladio i kasljao-ponovo sam osetio bolove i sumnao na ponovni bruh-doktor pregledao i posto nije siguran kaze da dodjem 10.januara (valjda misli do tad ce se pokazati dali jeste ili nije).Kad sam se osecao dobro pre te prehlade-a nakon 2 meseca od operacije imao sam dobar sex jedan dan-drugi dan sam malo osecao bol valjda se to zove semenovod sto vodi do testisa al tek malo i imao sam sex ponovo.Tri dana posle kad sam imao sex-tj malo sam odugovlacio.i bolelo me i prostata pre svrsavanja pa se smirilo kad sam svrsio.Posle toga osecam malo peckanje-neuredno mokrenje i ponovo dupli mlaz-a urolog mi je preporucio da imam sex 2 X nedeljno da se to isčisti i da je ok-a rekao sam joj za bruh -ona mi je i preporucila da sto pre operisem da mozda ima negativan uticaj.Nazalost sad se vrati izgleda bruh i ostalo-boli me taj semenovod i malo i testis pa sam samo izdrkao posle toga-nije me bolelo.
Sad pijem samo caj protiv upale prostate i brusnicu.Dali psiha moze da utice na sve posto sam opet nervozan zbog bruha pa sto ne mogu bas da se sexam kao sto bi trebalo pa slabo kretanje i sedenje uz tv-NEMAM POJMA-Sta ciniti-Nadam se da te nisam ugnjavio sto sam ovo opsirno napisao ali nadam se da ce jos neko procitati pa pomoci da resim problem.
HVALA SVIMA
neprijatan osecaj i neki bol sam imao u prostati cesto posle odnosa ili kad bi hteo ponoviti a dupli mlaz mokrace skoro uvek i ponekad peckanje.Dao sam mokracu na analizu i bris uretre i pokazale se neke streptokoke koje sam lecio sa nekoliko vrsta antibiotika i pio sam brusnicu-kapsule i tegobe su skoro prestale osim duplog mlaza mokrace.Potom sam operisao preponski bruh-laparaskopski i nastavio sa brusnicom-nadam se da znas sta je.Sve je islo na bolje zarastalo i skoro se izgubio i dupli mlaz i na kontroli nije bilo bakterija.Nazalost posle 2 meseca od operacije sam se malo prehladio i kasljao-ponovo sam osetio bolove i sumnao na ponovni bruh-doktor pregledao i posto nije siguran kaze da dodjem 10.januara (valjda misli do tad ce se pokazati dali jeste ili nije).Kad sam se osecao dobro pre te prehlade-a nakon 2 meseca od operacije imao sam dobar sex jedan dan-drugi dan sam malo osecao bol valjda se to zove semenovod sto vodi do testisa al tek malo i imao sam sex ponovo.Tri dana posle kad sam imao sex-tj malo sam odugovlacio.i bolelo me i prostata pre svrsavanja pa se smirilo kad sam svrsio.Posle toga osecam malo peckanje-neuredno mokrenje i ponovo dupli mlaz-a urolog mi je preporucio da imam sex 2 X nedeljno da se to isčisti i da je ok-a rekao sam joj za bruh -ona mi je i preporucila da sto pre operisem da mozda ima negativan uticaj.Nazalost sad se vrati izgleda bruh i ostalo-boli me taj semenovod i malo i testis pa sam samo izdrkao posle toga-nije me bolelo.
Sad pijem samo caj protiv upale prostate i brusnicu.Dali psiha moze da utice na sve posto sam opet nervozan zbog bruha pa sto ne mogu bas da se sexam kao sto bi trebalo pa slabo kretanje i sedenje uz tv-NEMAM POJMA-Sta ciniti-Nadam se da te nisam ugnjavio sto sam ovo opsirno napisao ali nadam se da ce jos neko procitati pa pomoci da resim problem.
HVALA SVIMA
Re: Dg. Prostatitis
Evo me ponovo--opet sam imao bol posle ejakulacije--prethodnih mesec dana sam imao povremeno ziganje u prostati i neke grceve. Poceo sam da pijem caj protiv upale i nestalo je to ziganje i grcevi al kad sam sinoc svrsio bas me bolelo --10 minuta i smirilo se..sad nista ne boli.
Desilo mi se to i letos na moru 2 puta al u manjoj meri i proslo je.
Malo jesam prehladjen vec mesec dana al nista strasno.
Kakvo iskustvo imate sa Prostamol-uno????
Desilo mi se to i letos na moru 2 puta al u manjoj meri i proslo je.
Malo jesam prehladjen vec mesec dana al nista strasno.
Kakvo iskustvo imate sa Prostamol-uno????