Ranice na kozi iznad glavica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Markos19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2011 12:38 pm

Ranice na kozi iznad glavica

Post od Markos19 »

POzdrav ljudi ,pricao citao sam o prirodnom lecenju fimoze i dobio par saveta od purple-heada za to i zelim da krenem vec duze vreme ,ali ne mogu jer na kozici iznad glavica imam kao neke ranice naprsline male koje idu kruzno .To mi je od preceste masturbacije pre od koje apstiniram al to nikako kompletno da zaraste. Probao sam ispiranje kamilicom al ni to nije resilo problem .

Kada penis nije u erekciji te ranice su manje vidljive kao i posle tusiranja ko da ih nema samo je koza tu malo tamnije ljubicasta kruzno a kod erekcije se vec primecuju malo sire i crvenije kruzno ..

Citao sam da ne mogu da radim te vezbe dok to kompletno ne zaraste jer moze da dodje do pojadcavanja fimoze tj. do dodatnog suzenja otvora .

Inace kada pokusam da prevucem u opustenom stanju mogu bolje nego pre ,mozda mogu i do kraja ali ne pokusavam zbog parafimoze a u erekciji bas nece da ide jer mora kozica oko glavica da bude rasirenija ...

Jel imate neki savet ,pomoc ,iskustvo ????
Markos19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2011 12:38 pm

Re: Ranice na kozi iznad glavica

Post od Markos19 »

Ripping
When the phimotic ring is put under stress; (through stretching exercises or during masturbation when the ring passes repeatedly over the coronal ridge), it can easily rip. These rips appear to occur lengthwise between the ridges of the phimotic ring. As the rips heal, they leave scars which cause a tightening of the phimosis.

Naso sam zbog cega je to zbog fimotickog prstena ne znam kako da zarastem ovo nemoguce da niko nije uspeo ovo da uradi .Samo mi jos fali da zarastem ovo da bih poceo sa vezbama :D
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

treba obaviti pregled i videti kako stoje stvari...ako postoji infekcija treba se leciti, a ako je suzenje veceg stepena vezbe nece pomoci, ne treba gubiti vreme sa tim i cekati da se problem povecava, javi se urologu...
Karlito
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 25, 2009 1:13 am

Post od Karlito »

Jeste da ozivljavam temu staru jace od godinu dana, ali imam potpuno isti problem kao Markos19, pa me interesuje kako se zavrsilo sve na kraju. Isto cekam da zarastu te male ranice,u mom slucaju jedna i da krenem sa vezbama, pa reko ako nije pomoglo, da ne gubim vreme i odmah zakazujem cirkumciziju :(
Odgovori