Problem s erekcijom(sa partnerom)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
student66
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2012 9:46 am

Problem s erekcijom(sa partnerom)

Post od student66 »

Dakle,kratko i jasno
imam problema s erekcijom dok sam s partnericom
konkretno,intimna diranja i sl. me nimalo ne napaljuje čak kad se i ona dosta trudi,ništa
no npr.kad se sam sa sobom 'igram' erekciju dobijem u roku sekunde i mogu je satima održavat
također 'pali' me jednostavno držanje za ruku partnerice,dok šetamo tu sam cijelo vrijeme napaljen no čim krene nešto malo intimnije erekcija prođe
inače,seksualnog iskustva i nemam nešto previše
što se tiče penisa,baš i nisam zadovoljan veličinom,čisto prosječne veličine je (15-16cm,više tanak nego debeo) i zapravo mi smeta kad ona krene rukom dolje

kako rješiti ovaj problem?
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Problem s erekcijom(sa partnerom)

Post od MarkoKg9 »

Tvoj je problem očigledno psihičke prirode i možeš ga rešiti samo razgovorom sa sobom ili nekom stručnom osobom (nije sramota, pokušaj).

Naime verovatno nisi opušten, nisi zadovoljan sobom te na pomisao samog odnosa gubiš erekciju jer se plašiš da ćeš nešto uraditi pogrešno, da nećeš biti dovoljno dobar i ko zna šta još. Klasika, gotovo da nema muškarca koji nije bio u takvoj situaciji, samo se moraš izboriti sa sobom, opustiti, uživati i isprazniti glavu od kompleksa i razmišljanja o veličini...

Usput, koliko godina imaš?
Odgovori