Kožica glavića

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
D..
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2012 8:07 pm

Kožica glavića

Post od D.. »

Dobar dan vam zelim. Imam jedan ,,mozda'' problem. Ne mogu skroz da navucem kozicu penisa kada mi se nadigne (Ako je to pravi izgovor).Dok je jos u opustenom stanju sve je u redu ali posle kozica ne moze da predje glavic. Jos uvek sam mlad, imam 16 godina ali me zanima da li ce to predstavljati problem u ,,odnosima'' i da li ce to proci ? Zabrinut sam zbog toga, molim vas da me posavetujete. Hvala
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Kožica glavića

Post od MarkoKg9 »

Pozdrav.

Ne znam do koje tačke možeš prevući kožu u stanju erekcije, ali trebalo bi da možeš bez problema potpuno da je prevučeš. Jesi mlad ali najbolje bi bilo da se javiš urologu na pregled kako bi sa sigurnošću znao o čemu se radi. Dok si mlad fimoza se može rešiti i kremama (ako je problem uzana koža i ako je lakši oblik) dok se kasnije mora rešiti intervencijom. Sa druge strane problem može biti i kratak frenulum, ali to sve možeš znati tek kada se javiš urologu. Nema potrebe da se plašiš, otiđi na pregled, ništa ne boli, samo doktor pogleda i na osnovu toga će ti reći šta i kako dalje.

Sve najbolje!
D..
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2012 8:07 pm

Re: Kožica glavića

Post od D.. »

Hvala
Odgovori