Pitanje u vezi penisa?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
matkom
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 26, 2012 5:45 pm

Pitanje u vezi penisa?

Post od matkom »

Pozdrav svima imam dva pitanja u vezi muškoga organa (penisa) naime imam 17 godina duzina penisa mi je oko 16-18cm tocno neznam nebitno previse već par godina skupljam hrabrosti da se suocim sa problemom naime, penis mi ide u ljevo najvise prednji dio (glavic) neznam šta da radim,nisam jos imao spolni odnos pa me prije toga to i zabrinjava,neko vase misljenje bilo sta?,i druga stvar kada mi kozica pređe preko glavića potrebno je (nekada) al u vise slucajeva da nego ne, da se kozica sproije vraća nazad na glavic, iako me to previse ne zabrinjava, jer nemam nikakih bolova ali cisto me zanima necije strucno misljenje?

hvala.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Pitanje u vezi penisa?

Post od Dr011 »

tvoja duzina spada u vece, iznad proseka... :wink: sto se tice zakrivljenja nemoj da brines, penis ne mora da bude potpuno prav, vrlo cesto je zakrivljen u stranu ili na gore, na dole...bitno je da nije preveliko zakrivljenje koje bi smetalo penetraciji tokom odnosa, ako ne bude nista smetalo uzivaj, to je sasvim normalna pojava...sto se tice druge stvari koju spominjes isto ne mora da bude nikakav problem, kod nekog se kozica sama svuce i ne vraca se nazad, kod nekog se odmah vrati, svi su razliciti, bitno je da nema zatezanja, bolova, ako je sve to u redu i radi kako treba nemoj da brines, opusti se i uzivaj! :wink:
matkom
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 26, 2012 5:45 pm

Re: Pitanje u vezi penisa?

Post od matkom »

Dr011 napisao:tvoja duzina spada u vece, iznad proseka... :wink: sto se tice zakrivljenja nemoj da brines, penis ne mora da bude potpuno prav, vrlo cesto je zakrivljen u stranu ili na gore, na dole...bitno je da nije preveliko zakrivljenje koje bi smetalo penetraciji tokom odnosa, ako ne bude nista smetalo uzivaj, to je sasvim normalna pojava...sto se tice druge stvari koju spominjes isto ne mora da bude nikakav problem, kod nekog se kozica sama svuce i ne vraca se nazad, kod nekog se odmah vrati, svi su razliciti, bitno je da nema zatezanja, bolova, ako je sve to u redu i radi kako treba nemoj da brines, opusti se i uzivaj! :wink:

Zahvaljujem se puno na odgovoru, no neznam i dalje me to zabrinjava dosta, da budem malo precizniji, penis mi je do otprilike 10cm ravan nakon toga kreće u lijevu stranu i kad bih gledao ravninu sa početkom penisa i krajem penis mi na glavicu otprilike ide u ljevo 2.7-3.2cm sto se meni cini jako puno, neide naglo ali dovoljno kada kazem prvih 10cm ravan i ostalih 5-6cm ide ljevo i glavic od recimo ravnine odstupa (2-3.2cm) ako bi netko stručan mogao predočiti i reći, jer kod prvog spolnog odnosa sa djevojkom ne zelim da se dovodim u neugodnu situaciju ako mi bude stvaralo problem.(kod samozadovoljavanja nemam nikakih smetnji, bolova, problema sa kožicom i slično.)

Zahvaljujem se na pomoći.
Odgovori