Bol u lijevoj nozi

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
bosanac44
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2012 9:32 pm

Bol u lijevoj nozi

Post od bosanac44 »

Imam manje bolove (manji su samo kad potpuno mirujem ali ako pokusam da hodam postaju neizdrzivi) koji su najizrazeniji u kuku lijeve noge potkoljenici i to odmah do tetive i stopalo.Kad legnem i pokusam podici ispravljenu nogu bol postaje nepodnosljiva u kuku i potkoljenici.Uopste nisam u mogucnosti da se krecem duze vrijeme tj. i ako pokusam da se krecem bol postaje sve veca i vrlo brzo nisam u mogucnosti ni sjesti niti ustati tj. nemoguce mi je naci bilo koju poziciju u kojoj se bol smanjuje.Takodje svako jutro kad ustajem bol je vrlo jaka i nemogu se smiriti bar sat vremena.Najteze mi pada to sto me nijedan doktor neshvata ozbiljno ovdje u USA i sto mi njihovi postupci bas nimalo nisu pomogli do sada a tablete uopste nisu mi niodkakve pomoci.

p.s.U predjelu vrata imam ostecenje prsljenova a ledja me u donjem dijelo bole vrlo malo.
p.p.s.Molim vas pomozite
bosanac44
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2012 9:32 pm

Re: Bol u lijevoj nozi

Post od bosanac44 »

http://www.physio-pedia.com/Sciatica

Na ovoj slici poklapa se bol sa S1
Odgovori