SPORTSKI TIP

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
bnemanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 07, 2006 10:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

SPORTSKI TIP

Post od bnemanja »

Sin mi ima 14 godina i od toga se intenzivno bavi sportom od svoje 7 godine. Čak je jedno vreme trenirao dva sporta karate i fudbal jedno 3-4 godine ali je odustao od fudbala zbog prevelike zauzatosti i nastavio sa karateom gde postiže zavidne rezultate. Ali ima jedna stvar koja me muči uči unazad 2 godine. Naglo se razvio i porastao što odgovara njegovim godinama ali na rukama i nogama mu primećujem vene koje su veoma uočljive i koje posle nekog napora postanu debele maltene kao pola prsta. Normalno idemo svakih 6 meseci na kontrolu gde su pre godinu i po dana čuli neki blagi šum na srcu ali s obzirom da je u tom intervalu bio prehlaćen nisam pridavao tome važnost. Sledeća kontrola nije pokazala ništa čak je i doktorka rekla da mu je EKG odličan ali me ovo ipak muči. Napominjem da se hrani odlično vodi uredan sportski život odličan je učenik i nema nikakvih drugih problema. Unapred hvala
Odgovori