pozdrav svima...zovem se aleksa 1993 god i imam jedan problem za koji bih zamolio savete,problem je vise estetskog tipa...
Pre 10 god kao klinac radio sam frenulotomiju posto nisam mogao prevuci kozicu preko glansa penisa,medjutim nakon operacije ispod glansa penisa ostao je kao jedan mali deo koji visi i estetski ruzno deluje...do sada se nisam nikome obratio kako bih mogao ukloniti taj verovatno ostatak frenuluma,ali od kako sam stupio u seksualni zivot hteo bih to da regulisem jer me je po malo sramota posto estetski ruzno deluje...nisam uspeo nigde da pronadjem na forumu da je neko imao slican problem tako da izvinite ako ponavljam nesto..Hvala!
ostatak frenuluma
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: ostatak frenuluma
Koliko ja znam moguće je da ostane taj mali deo frenuluma i nakon operacije, bitno je da možeš bez problema da prebaciš kožu preko glansa.
Svakako se javi urologu za savet ako ti to toliko smeta pa ćeš videti kako se to može najlakše rešiti i da li je uopšte tako nešto potrebno, možda se samo tripuješ

Svakako se javi urologu za savet ako ti to toliko smeta pa ćeš videti kako se to može najlakše rešiti i da li je uopšte tako nešto potrebno, možda se samo tripuješ

Re: ostatak frenuluma
naravno, treba videti kako to izgleda, ukoliko postoji parce koje estetski smeta ono se moze naknadno ukloniti, potrebno je samo da se javis urologu