Vec duzi period imam problem sa vratom tj.tu gde mi raste brada uvek se javlja crvenilo bubuljice ...Posle svakog brijanja imam problem veliki.Isao sam kod dermatologa rekao mi je da izvadim bris sa tog dela koze.To sam odradio i rekli su mi da imam bakterije.
Nalaz 1:
izolovan je Staphylococcus aureus
Neosteljivo na :
Azithromycin
Clinadamycin
Erytromycin
Lincomycin
Trimetoprim+sulf.
Osetljivo na :
Cephadroxil
Chloramphenicol
Ciprofloxacin
Doxycyclin
Gentamycin
Neomycin
Krenuo sam da pijem Doksiciklin i da mazem Gentamicin.
Moje neko misljenje je da je sve to uzrok od urastanje dlake.Nakon svakog brijanja uvek ostane neka dlaka koju ne mogu ziletom skinuti,jedino mogu pincetom i tad vidim da je dlaka mnogo veca nego sto izgleda i da je probila u kozu,i tu se javlja crvenilo i bubuljice..
Hvala unapred!
Bakterije
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 12:56 am
Re: Bakterije
Mozete bez problema da resite svoj problem, samo morate da malo skupite novac i da kupite onaj filipsov brijac!

kosta oko 200e, podstice cirkulaciju, cisti kozu, skida masonocu sa koze i dubinski brija, dok brijaci samo presecu dlaku. Nema crvenila, koza je kao bebina kada se zavrsi. '' nema bubuljica ! ''
Mnogo ce vam pomoci

kosta oko 200e, podstice cirkulaciju, cisti kozu, skida masonocu sa koze i dubinski brija, dok brijaci samo presecu dlaku. Nema crvenila, koza je kao bebina kada se zavrsi. '' nema bubuljica ! ''
Mnogo ce vam pomoci
Ipak je to malo veci novac ,a nisam siguran hoce li pomoci..stronghair napisao:Mozete bez problema da resite svoj problem, samo morate da malo skupite novac i da kupite onaj filipsov brijac!
Mnogo ce vam pomoci
Zakljucio sam da crvenilo i bubuljice izlaze samo zbog brade na tom delu vrata jer se dlaka toliko uvuce da je skoro nemoguce izvuci i pincetom..
Jel moze jos neko da posavetuje oko ovog brijaca,ili ima jos neko resenje?
Hvala unapred.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 19, 2012 12:56 am
Ovaj brijac nema teoretske sanse da ti izazove crvenilo. Predodredjen je za najsitinije dlacice, bez iritacije, bez osipia i crvenila.