PREOSETLJIVOST GLAVICA

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mladmomak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 16, 2008 12:20 am

PREOSETLJIVOST GLAVICA

Post od mladmomak »

Od uvek imam ovaj problem, bio sam kod urologa uradio bris uretre i cist sam skroz. Ponekad je malo crveno ali jako malo. Uglavnom boli me glavic na dodir, kad ga zavrnem i pipnem rukom, odecom oseca se jako neprijatan bol. I tokom pranja se oseti bol. Urolog mi je dao kremu Pantenol da mazem, mazao sam dve nedelje i nista nije pomoglo. Da li neko ima resenje za ovaj problem? Neka krema, mast bilo sta sto bi mi pomoglo da uklonim tu osetljivost? Bio bih jako zahvalan na pomoci :D
Korisnikov avatar
jekalina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 7:10 pm

Post od jekalina »

kansen :D
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Nema tu pomoci. Imam isti problem. Jednostavno sam navikao da zivim sa time. Urolog mi je rekao "tako te je cale napravio" i to je bilo to. E sad', mozda sam ja u zabludi, ako nadjes resenje obavezno mi javi. :)
petross21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 08, 2012 12:01 pm

Re: PREOSETLJIVOST GLAVICA

Post od petross21 »

ja imam isti problem jeste li uspeli da pronadjete neko resenje u vezi preosetljivosti glavica. JAVITE OBAVEZNO IMA LI RESENJA ZA OVU KATASTROFU!!!
Odgovori