Neposredan period nakon bakterijske infekcije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
adresar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 02, 2012 12:16 am

Neposredan period nakon bakterijske infekcije

Post od adresar »

Pre mesec dana sam imao iritativne smetnje pri mokrenju (otezano mokrenje, peckanje u mokracnom kanalu, povremen bol, ucestalo mokrenje) i nakon dve kutije Ciprocinala ti problemi su prestali. Nakon terapije zasejane podloge u urinokulturi ostale su sterilne.

Posto mi je na brisu jezika nekoliko dana pre pojave samih smetnji utvrdjen mali broj bakterija Staphylococcus aureus pretpostavljam da je to bio uzrok nastanka tegoba.

Procitao sam na ovom forumu da sve mokracne infekcije prate promene u potenciji. U mom slucaju puna erekcija se uspostavlja nesto sporije nego ranije i nakon sto je uspostavljena puna erekcija, erekcija sporije opada. Takodje kada je penis u opustenom stanju izrazene su vene na penisu (sto prethodno nije bio slucaj), sem kada sam napolju, odnosno kada je hladno, tada dolazi do skupljanja penisa i vene nisu vidljive.

Zanima me da li je nakon sto prodju smetnje pri mokrenju potrebno odredjeno vreme kako bi se sve vratilo u normalu ili se moze reci da je bakterijska infekcija i dalje prisutna?

22 godine imam inace.
Odgovori